Uncategorized

3 padomi, kā labāk izmantot Ecofleet programmu

Vai Jūs zinājāt, ka vienam darbiniekam vienlacīgi iespējams uzdot vairākus uzdevumus? Vai arī kā mainīt dažādu logu lielumu darbvirsmā? Ja nē, šis ziņojums ir tieši jums, mēs dalīsimies ar dažiem padomiem, kā pilnvērtīgāk izmantot Ecofleet sistēmu.

1. Kā es varu mainīt transportlīdzekļa iestatījumus?

Dodieties uz uzstādījumiem un noklikšķiniet uz ikonas “Transporta līdzekļi”, jūs redzēsit jaunu logu. Šeit jūs varat mainīt informāciju, kas saistīta ar automašīnu (vadītāja vārds, reģistrācijas numurs, marka, modelis, krāsa, gads, degvielas kartes numurs utt.). Varat arī iestatīt transportlīdzekļa darba laiku, kilometra izmaksas, brauciena tipu pēc noklusējuma u.c.

2. Kā vienlaicīgi piešķirt vairākus uzdevumus vienam darbiniekam?

Jums nav nepieciešams darbiniekam nodot visus uzdevumus pa vienam. Izmantojot kombināciju “Shift + peles kreisā poga”, jūs varat vienlaikus atlasīt vairākus uzdevumus un tos visus vienlaikus nodot izvēlētajam darbiniekam.

Turiet nospiestu Shift taustiņu un noklikšķiniet uz peles kreisās pogas darbiem, kurus vēlaties piešķirt izvēlētajam darbiniekam. Tie kļūst aktīvi (pelēcīgi).

Kad esat iezīmējis atbilstošos darbus, velciet to uz vajadzīgo darbinieku, turot nospiestu kreiso peles pogu. Varat arī noklikšķināt ar peles labo pogu, pēc tam tiek atvērta izvēlne un opcija “Piešķirt uzdevumu personai”, un pēc tam atlasiet atbilstošo darbinieku no saraksta.

3. Kā mainīt dažādu darbvirsmas loga lielumu?

Visvienkāršākais veids, kā mainīt dažādu logu lielumu, ir izvietot tos piemērotā izmērā ar peles kreiso taustiņu, bīdot uzdevumu loga labo malu pa labi vai pa kreisi. Ja vēlaties redzēt karti visā ekrānā, varat paslēpt plānoto un neplānoto darba logus, noklikšķinot uz loga malas uz mazā trīsstūra simbola.

Informējam, ka atbildes uz lielāko daļu iespējamajiem jautājumiem un informāciju par programmas iespējām atradīsiet sistēmas labajā augšējā stūrī atrodamajā “Pamācībā” .

Jūs varat piekļūt pamācībai, izmantojot tīmekļa adresi: manuals.ecofleet.ee/lv

Related Articles