Uncategorized

Ecofleet otrā pasaules malā!

Ecofleet nesen ir ienācis arī Austrālijā, izveidojot sadarbību ar vietējo uzņēmumu Ready Track.

Jauni apvāršņi dienvidu puslodē

Uzņēmums Ready Track Pty Ltd, kura centrālais birojs atrodas Kemperdaunā, Jaundienvidvelsā, ir kļuvis par Ecofleet oficiālo izplatītāju Austrālijā. Visa nepieciešamā aparatūras integrācija, lai garantētu veiksmīgu ilgtermiņa sadarbību nākotnē, aizņēma vairākus mēnešus. Bet nu tā ir pabeigta. Tagad Ecofleet var ar lepnumu paziņot − mēs dodamies uz ārzemēm!

Ready Track vietējā tirgus zināšanas un pieredze apvienojumā ar jaudīgo Ecofleet platformu, kas izmanto visjaunākās GPS tehnoloģijas, jau rada aktīvu interesi Austrālijas autoparka pārvaldības tirgū.

Tā kā Ready Track saviem klientiem piedāvā tikai un vienīgi vislabākās tehnoloģijas, uzņēmums vērsās pie Ecofleet ar prasību integrēt visaugstākā līmeņa GPS ierīci − VX60, kas darbojas gan 3G, gan 4G tīklā. Tas ir svarīgs pārdošanas arguments, jo mobilo sakaru operators Telstra ir paziņojis par plāniem 2020. gadā atteikties no 3G tīkla. Līdz ar to Ready Track klienti ir sagatavoti nākotnei.

Lai palīdzētu efektīvi integrēt Ecofleet platformu Austrālijā, Ready Track komandai Austrālijā ir pievienojies jauns un enerģisks pārdevējs no Ecofleet Lietuvas biroja.

Vairāk par Ready Track

Ready Track galvenie mērķi ir efektīva biznesa vide, darbības optimizācija un efektīva izmaksu pārvaldība. Iedvesmojoties no ģimenes uzņēmuma vajadzībām ieviesto autoparka pārvaldības rīku sniegtajiem rezultātiem, uzņēmums Ready Track tika izveidots, lai palīdzētu uzņēmumiem pilnībā izmantot sava autoparka un darbinieku potenciālu, piedāvājot inovatīvas GPS izsekošanas ierīces un pakalpojumus.

Ready Track palīdz Austrālijas uzņēmumiem sasniegt vēl nebijušus panākumus, izmantojot „programma kā pakalpojums“ rīkus, kā arī ir nozares līderis. Tomēr specifisku klientu prasību un vajadzību palielināšanās rezultātā uzņēmumam bija jāmeklē vismodernākie autoparka pārvaldības risinājumi. Izpētes rezultātā Ready Track atklāja Ecofleet un uzsāka pārrunas par sadarbību.

Šo pārrunu rezultātā Ready Track kļuva par Ecofleet ekskluzīvo izplatītāju Austrālijas GPS risinājumu tirgū.

„Es ar nepacietību gaidu, kad varēsim piedāvāt saviem esošajiem un potenciālajiem klientiem Ecofleet sniegtās priekšrocības. Kamēr lielākā daļa uzņēmumu piedāvā GPS izsekošanu kā vienkāršu punktu uz kartes, mēs piedāvājam visaptverošu autoparka, personāla un uzdevumu pārvaldības risinājumu,“ saka Ready Track pārstāvis Metjū Talia (Mathew Talia).

Ecofleet pārstāvis Austrālijā

Ķēstutis Grauslis (Kestutis Grauslys) ir enerģisks pārdevējs un Ecofleet komandas dalībnieks kopš 2014. gada beigām. Viņa personīgais lēmums pārcelties dzīvot uz Austrāliju kļuva par biznesa iespēju, lai izveidotu ciešākas starptautiskās attiecības jau labi attīstītajā izplatītāju tīklā.

Ķēstuša kandidatūra tika ieteikta Ready Track vadībai, kad Austrālijas uzņēmums paziņoja, ka meklē entuziastisku, uz pārdošanu orientētu cilvēku pieaugošā nozares pieprasījuma apmierināšanai.  

„Pārcelšanās uz Austrāliju man bija liels notikums. Es biju nolēmis meklēt Austrālijā darbu IT nozarē, bet nekad nebūtu paredzējis, ka dzīve piedāvās šādu iespēju. Es pieņēmu piedāvājumu pievienoties Ready Track komandai, divreiz nedomājot, un esmu gatavs dalīties savās zināšanās par produktiem un piedāvāt Austrālijai pašu labāko! Esmu vairāk nekā gandarīts turpināt darbu GPS risinājumu jomā,“ saka Ķēstutis.

Related Articles