Uncategorized

Ecofleet Mobile atjauninājums: autovadītāja statuss, autovadītāja identifikācija un jauns izkārtojums

Ecofleet Mobile lietotne ir ieguvusi pilnībā jaunu dizainu un struktūru. Pastiprināta uzmanība pievērsta lietošanas ērtuma uzlabošanai, turklāt ir parādījušās jaunas funkcijas, kas uzņēmumiem ļaus darboties vēl efektīvāk. Mērķis bija padarīt Ecofleet Mobile lietotni vēl praktiskāku, kas savukārt palīdzētu vairot Ecofleet klientu peļņu, vieglāk atrisinot viņu problēmas.

Parastie moduļi (transportlīdzekļi, karte, uzdevumi utt.) nu pārvietoti uz vertikālo izvēlnes joslu ekrāna labajā pusē. Centrālajā daļā atrodamas autovadītāja (vai darbinieka) statusa un autovadītāja identifikācijas funkcijas, savukārt zemāk varat izsekot savu viedtālruni, rediģēt iestatījumus vai iziet. Bet nu aplūkosim jaunās un noderīgās Ecofleet Mobile lietotnes funkcijas.

Autovadītāja statuss

Autovadītāja statuss ir pilnībā jauna Ecofleet Mobile funkcija, kuru darbinieki var izmantot, lai reģistrētu savas darba dienas sākumu un beigas. Ecofleet klienti var iestatīt arī detalizētākus, savam uzņēmumam noderīgus statusus, piemēram, “objektā”, “aizņemts”, “birojā”, “tiekas ar klientu” utt. Katrs darbinieks savā viedtālrunī vai planšetdatorā var sekot līdzi savām nostrādātajām stundām un apskatīt detalizētus uzdevumus. Tāpat iespējams gūt skaidru priekšstatu par darba laika izmantošanu, aplūkojot šai funkcijai speciāli veidoto pārskatu – tas ļaus precīzi uzzināt, kurš no darbiniekiem un cik ilgi izvēlētajā laika posmā strādājis.

Autovadītāja statusa funkciju var lietot kopā ar Ecofleet Uzdevumi, taču tā darbojas arī kā neatkarīga funkcija darba laika uzskaitei.

Autovadītāja identifikācija

Ecofleet ir viens no pirmajiem pakalpojumu sniedzējiem, kurš autoparka pārvaldību apvienojis ar uzdevumu pārvaldību. Lai nodrošinātu autovadītāju sasaisti ar viņu veiktajiem braucieniem, tagad Ecofleet Mobile lietotnē papildus vadītāja statusam iespējams izvēlēties un sasaistīties ar savu vadīto transportlīdzekli. Šī funkcija noderēs uzņēmumiem, kuros vairākiem transportlīdzekļiem ir vairāki vadītāji, piemēram, kurjerpakalpojumu, autopārvadājumu un dažādiem apkalpošanas uzņēmumiem.

Autovadītājiem uzsākot darba dienu, viņiem jāizvēlas transportlīdzeklis attiecīgās dienas braucieniem. Šādā veidā visi braucieni tiek sasaistīti ar pareizo personu un var tikt pievienoti braucienu žurnālam. Pateicoties mobilajai autovadītāju identifikācijai, jūs varat aplūkot arī autovadītāju zaļās braukšanas pārskatu – tas ir pārskats par braukšanas stilu, kurā uzzināsiet, kurš no jūsu autovadītājiem brauc “zaļi” un droši, bet kurš – nē.

Autovadītāja identifikācija autoparka pārvaldības lietotnē ir unikāls risinājums, kuru izmantojot, autovadītāju pārvaldīšana kļūst ātrāka, elastīgāka un lētāka. Agrāk šim nolūkam katrā transportlīdzeklī bija nepieciešams uzstādīt RFID karšu lasītāju vai kādu citu aparatūras sistēmu.

Tuvāko nedēļu laikā atjauninājums būs pieejams Ecofleet Mobile Android un iOS lietotnēm, un to varēs lietot gan viedtālruņos, gan planšetdatoros. Neaizmirstiet lietotni atjaunināt visās savās ierīcēs! Ja kāda no iepriekš aprakstītajām funkcijām jūsu lietotnē nav atrodama, bet jūs to vēlaties izmantot, sazinieties ar mūsu pārdošanas komandu – mēs jums sniegsim sīkāku informāciju par piedāvātajiem risinājumiem un palīdzēsim tos ieviest praksē.

Related Articles