Uncategorized

Moduļa Atgādinājumi jaunums: Ecofleet atgādinās par automašīnas tehnisko apkopi

Vai kādreiz esi aizmirsis par automašīnas tehnisko apkopi? Mēs arī esam. Tāpēc, mūsu autoparku vadības programmā esam izveidojuši moduli Atgādinājumi. Tagad tas ir kļuvis ērtāks, jo ievadāmās informācijas ir mazāk.

Noderīgi atgādinājumi

Atgādinājumi visbiežāk tiek izmantoti regulārajām automašīnu apkopēm. Parasti automašīnas tehniskā apkope ir jāveic  reizi gadā vai ik pēc 20 000 km nobraukuma (atkarībā no tā, kas iestājas pirmais)

Specializētajai tehnikai tehniskās apkopes jāveic pēc nostrādātām noteiktām motorstundām, jo tās neveic nekādus lielos attālumus.

Regulārie atgādinājumi

Atgādinājumu moduļa jaunums Ecofleet klientiem padarīs dzīvi ievērojami vieglāku.

Līdz šim jūs varējāt izveidot atgādinājumu katrai tehniskās apkopes reizei atsevišķi, bet tagad jūs varat izveidot regulāros atgādinājumus. Piemēram, jūs varat izveidot regulāru apkopes atgādinājumu katru gadu vai ik pēc 20 000 km (atkal, atkarībā no tā, kas iestājas pirmais).

Kā darbojas atgādinājumi

Tie darbojas tā – jūs sistēmā ievietojat tehniskās apkopes grafiku, un Ecofleet parūpēsies par atgādinājumu jums īstajā laikā. Jūs izvēlaties, cik dienas vai kilometrus pirms veicamās apkopes vēlaties saņemt atgādinājumu.

Jūs varat iestatīt atgādinājumu ar laika ierobežojumu, nobraukuma limitu vai abiem, tāpēc to var izmantot arī citiem notikumiem. Atgādinājumi var būt specifiski jūsu uzņēmumam un darba procesiem; ir pierādīts, ka regulāra apkope ievērojami uzlabo jūsu transportlīdzekļu un specializētās tehnikas paredzamo lietošanas ilgumu.

Atgādinājums var izmantot arī ne tik svarīgiem notikumiem; Ja vēlaties mazgāt savu automašīnu reizi mēnesi, kāpēc neiestatīt atgādinājumu? Vai arī reizi ceturksnī rūpīgi pārbaudīt visus transportlīdzekļus savā flotē?

Šajā automatizētajā procesā ir daudz iespēju palīdzēt jums parūpēties par saviem transportlīdzekļiem – Ecofleet Atgādinājumu modulis ir īstais rīks, kas par to parūpēsies.

Paziņojumi iespējami uz e-pastu vai īsziņā, lai jūs nekad neizlaistu plānoto apkopi.

Related Articles