Uncategorized

JAUNA MĀJASLAPA NO 21.JANVĀRA

Vēlamies vērst uzmanību, ka no 21.janvāra mums ir jauna majaslapa www.fleetcomplete.lv. Vecā mājaslapa www.ecofleet.lv ir automātiski aizvietota ar jauno www.fleetcomplete.lv. Tīmekļa vietnes maiņa ir saistīta ar mūsu zīmola maiņu. Kopš 2018. gada februāra mēs esam kļuvuši par daļu no Kanādas uzņēmuma Fleet Complete (Jūs varat par to uzzināt vairāk lasot mūsu paziņojumu presei ŠEIT) , tāpēc tiek mainīts uzņēmuma zīmols.

Jaunajā mājaslapā varat piekļūt ar Ecofleet lietotājvārdu un paroli, izmantojot loga augšējā labajā stūrī esošo pogu Pieslēgties.

Capture1

 

Uzklikšķinot uz Pieslēgties, tiks atvērts jauns logs, kurā vispirms būs jāizvēlas latviešu valoda un jāievada e-pasta adrese un parole. Tad jūs automātiski tiksiet novirzīts uz latviešu mājaslapu, kā arī varat saglabāt pieteikšanās datus pārlūkprogrammas atmiņā vēlākai izmantošanai. Ja esat aizmirsis paroli, noklikšķiniet uz saites “Aizmirsāt paroli?”, Ievadiet savu e-pasta adresi un jums tiks nosūtīta jauna parole.

Capture-2

Ja jums ir grūtības pierakstīties, lūdzu,sazinieties : roberts.malinovskis@fleetcomplete.eu vai pa zvanīt pa tālruņa numuru : +371 26 188 550 

Related Articles