Uncategorized

Pieci veidi, kā uzņēmumam viegli ietaupīt degvielu

Ja jūs ekspluatējat vai pārvaldāt autoparku, tad labi zināt, ka degvielas izmaksas ir milzīgas un grūti optimizējamas. Taču, ja ņemat palīgā autoparka pārvaldības sistēmu, tā pateiks jums priekšā, kur ir iespējams ietaupīt.

1. Ietaupiet degvielu, mazāk darbinot dzinēju tukšgaitā

Katra stunda, ko transportlīdzeklis nostāv ar tukšgaitā darbojošos dzinēju, atbilst 40 km nobraukumam. Uzņēmumi var ietaupīt daudz līdzekļu un degvielas, uzraugot un samazinot transportlīdzekļu dzinēju darbināšanu tukšgaitā.

2. Ietaupiet degvielu, labāk izstrādājot maršrutus un plānojot uzdevumus

Ar atbilstošu zināmo un vēl nezināmo dienas uzdevumu plānošanu transportlīdzekļi pavada vairāk laika, veicot darbu, un mazāk ceļā uz to. Tas ir viens no visefektīvākajiem veidiem, kā ietaupīt ne tikai uz degvielas rēķina, jo dārga ir ne tikai degviela, bet arī jūsu darbinieku laiks.

GPS transportlīdzekļu izsekošana, līdzīgi kā autoparka pārvaldības sistēma, nozīmē, ka jums ir precīzi zināma transportlīdzekļu atrašanās vieta un ka varat nosūtīt darba veikšanai vistuvāk esošo darbinieku. Turklāt visi darbinieki nokļūst nepieciešamajā galamērķī pa vistaisnāko ceļu. Ecofleet uzdevumu modulis turklāt ļauj darbiniekiem sazināties ar biroju un iztikt bez braukāšanas turp un atpakaļ, lai iesniegtu attēlus un dokumentus, tādējādi ietaupot daudz laika. Tas viss notiek sistēmā un autovadītāja planšetdatorā vai viedtālrunī.

Uzziniet vairāk www.ecofleet.com/lv/tirdznieciba

 3. Ietaupiet degvielu ar labāku uzturēšanu

Transportlīdzekļi, kam regulāri tiek veiktas apkopes, darbojas labāk un ietaupa līdzekļus uz remontu rēķina. Labāk darbojošies transportlīdzekļi patērē mazāk degvielas un kalpo ilgāk. Turklāt pats par sevi saprotams, ka jebkura aizkavēšanās nepienācīgi veiktas uzturēšanas izraisītu bojājumu dēļ rada cilvēkstundu zaudējumus. Ecofleet autoparka pārvaldības sistēmā uzturēšana ir automatizēta funkcija. Tā, piemēram, informē par to, kad pienācis laiks veikt apkopi.

4. Ietaupiet degvielu, nepārsniedzot ātrumu un braucot efektīvi un ekoloģiski

Pārvietojoties ar pārāk lielu ātrumu, tiek patērēts vairāk degvielas. Tas var nešķist daudz, bet ātri atspoguļojas jūsu izdevumos. Mēs zinām, ka nav jādara daudz, lai ietaupītu ievērojamu daudzumu degvielas. Tikai nelielas braukšanas ieradumu izmaiņas var nest jūtamas izmaiņas.

Ecofleet autoparka pārvaldības sistēmai ir Notikumu modulis, kas ļauj konstatēt strauju paātrināšanos, bremzēšanu, ātru braukšanu pagriezienos un braukšanu ārpus noteiktās zonas vai laika. Turklāt Ecofleet ir arī Ekoloģiskas braukšanas modulis, kas palīdz pilnveidot braukšanas ieradumus, lai ietaupītu degvielu.

5. Degvielas zagšanas novēršana

Daži uzņēmumi saskaras ar degvielas zagšanas problēmu, tāpēc mēs esam integrējuši sistēmā brīdinājumus un paziņojumus par jebkādām neatbilstībām jūsu autoparka degvielas patēriņā.

Šīs ir piecas visbūtiskākās jomas, kurās iespējams ietaupīt daudz degvielas. Izmantojot autoparka pārvaldības sistēmas ciešo un moderno uzraudzību, jūsu uzņēmums var strādāt gudrāk un ietaupīt vēl vairāk degvielas.

Uzticamie autoparka pārvaldības dati palīdz jums precīzi noteikt augsta degvielas patēriņa cēloņus, novērst degvielas zudumus, piekopt labus braukšanas ieradumus, nodrošināt efektīvu transportlīdzekļu darbību un samazināt kopējās degvielas un autoparka izmaksas.

Related Articles