Uncategorized

“Fleet Complete” kļūst par “Team Jumbo-Visma“ partneri

“Team Jumbo-Visma“ savam jaunajam autoparkam izmantos “Fleet Complete“ transportlīdzekļu uzraudzības tehnoloģiju, lai treniņu un sacensību laikā gūtu reāllaika datus. 

(2021. gada 2. martā, Utrehtā) — “Fleet Complete“ šodien paziņoja, ka uzņēmums kļūs par autoparka pārvaldības tehnoloģijas jauno oficiālo piegādātāju komandai “Team Jumbo-Visma“ — vadošai sporta organizācijai Nīderlandē, kas atbalsta profesionālās riteņbraukšanas un ātrslidošanas komandas, kas ir vienas no līderēm starptautiskās sacensībās, piemēram, “Tour de France“ un ikgadējos pasaules čempionātos vīriešiem un sievietēm.

“Team Jumbo-Visma“ transportlīdzekļu un komandu pavadošo automašīnu jaunais autoparks tiks aprīkots ar “Fleet Complete“ mūsdienīgo uzraudzības tehnoloģiju, lai iegūtu reāllaika datus no notikuma vietām.

Šie dati, kas iegūti no auto dzinējiem, tiks izmantoti dažādos veidos – sākot no atrašanās vietas izsekošanas līdz tehnisko apkopju grafiku veidošanai, izmaksu plānošanai un nobraukuma uzraudzībai.

“Sadarbība ar “Team Jumbo-Visma“ un viņu autoparku mums ir aizraujoša iespēja. Tā parāda autoparku telemātikas priekšrocības jaunā vidē,“ stāsta Tesa Hofa, “Fleet Complete“ mārketinga vadītāja Eiropā. “Viņu transportlīdzekļi sadalās starp treniņnometnēm un sacensībām dažādās vietās Eiropā. Izmantojot mūsu transportlīdzekļos iebūvētās ierīces, kas tieši savienotas ar mākoņa platformu, viņi gūst skaidri saprotamu un tūlītēju pārskatu ar visu transportlīdzekļu atrašanās vietām, to, kas tajos atrodas, cik daudz, cik ātri un kādās sacensībās tie brauc.“

“Mūsu treniņos un sacensībās var būt līdz četriem tūkstošiem kilometru gari pārbraucieni nedēļas laikā, kas nozīmē lielāku degvielas patēriņu un lielāku transportlīdzekļu nolietošanos,“ papildina Jans Bovens, “Team Jumbo-Visma“ sporta direktors. ““Fleet Complete“ platforma sniegs mums detalizētākus datus, ko varam izmantot drošības uzlabošanai un laika un naudas ietaupīšanai. Savlaicīgi atgādinājumi par tehniskām apkopēm, precīza nobraukuma uzskaitīšana un reāllaika dati no dzinējiem ir kritiski svarīgi, lai mūsu transportlīdzekļi būtu labākajā darba kārtībā, mūsu vadītāji uz ceļa būtu drošībā un mūsu autoparks būtu fiskāli atbildīgs.“

Gadu gaitā “Fleet Complete“ ir bijis spēcīgs partneris autosacīkšu sporta, jo īpaši profesionālās riteņbraukšanasnovatoriem. Kopā ar “Team Jumbo-Visma“ uzņēmums atbalsta inovācijās, zināšanu apmaiņā balstītas vērtības un piedalās talantu attīstībā.

Par “Team Jumbo-Visma“

“Team Jumbo-Visma“ ir profesionāla sporta komanda no Nīderlandes, kas sacenšas augstākajā līmenī un ir aktīva 365 dienas gadā. Mēs apvienojam riteņbraukšanu un ātrslidošanu, vīriešus un sievietes, kā arī jaunus talantus ar pieredzējušiem sportistiem. Zināšanas iet līdzās rezultātiem. Mēs mīlam to, ko darām, esam aizrautīgi un apņēmīgi. Vadītāji, treneri, sportisti, partneri, biroja darbinieki, fizioterapeiti un mehāniķi strādā kopā, apmainās ar zināšanām un iedrošina viens otru, lai tiektos augstāk ar vienu kopīgu mērķi: uzvarēt kopā!

Apvienojot profesionālās riteņbraukšanas komandu un profesionālās ātrslidošanas komandu, mēs esam izveidojuši pamatu jaunam organizatoriskajam modelim Nīderlandes augstākā līmeņa sportā. Mūsu modelis ir balstīts zināšanu apmaiņā, talantu attīstībā un centienu apvienošanā. Kā sportā, tā arī komercijā un komunikācijā. Parādās jauna augstākā līmeņa sporta kultūra, kas, pateicoties rezultātiem sportā un lielai pievilcībai, sludina “Holandes triumfu“ kā vissvarīgāko vērtību. Tādējādi mēs vēlamies iedvesmot jaunu sportistu un līdzjutēju paaudzi.

Papildu informāciju meklējiet www.teamjumbovisma.com

Par “Fleet Complete“

“Fleet Complete®“ ir viens no pasaulē vadošajiem savienoto transportlīdzekļu tehnoloģijas nodrošinātājiem, kas piedāvā nozīmīgus autoparka, resursu un mobilā darbaspēka pārvaldības risinājumus. Uzņēmums apkalpo aptuveni 600 000 klientus un vairāk nekā 40 000 uzņēmumus un valdības organizācijas Kanādā, ASV, Meksikā, Austrālijā un visā Eiropā. Tam ir galvenie izplatīšanas partnerības ar “AT&T“ ASV un Meksikā, “TELUS“ un “Rogers“ Kanādā, “Telstra“ Austrālijā, “Telia“ Dānijā, “COSMOTE“ Grieķijā, “Deutsche Telekom“ (“T-Mobile“) vairākās Eiropas valstīs. “Fleet Complete“ uztur spēcīgas partnerības ar pasaulē vadošajiem oriģināliekārtu ražotājiem, piemēram, “Cummins“, “Ford“, “General Motors“, “Mistubishi Australia“ un “Toyota“, kā arī citiem. Tas ir viens straujāk augošajiem uzņēmumiem pasaulē un ir saņēmis vairākus apbalvojumu par inovācijām un izaugsmi. Papildu informāciju meklējiet www.fleetcomplete.com 

Kontaktinformācija medijiem  

Tim Kwan
“Fleet Complete“ globālais mārketinga vadītājs
marketing@fleetcomplete.com

Sociālie tīkli

Twitter: @FleetComplete
LinkedIn: Fleet Complete
Facebook: Fleet Complete  

Related Articles