Uncategorized

Fleet Complete pilnveido globālo satīkloto transportlīdzekļu nozari ar CONNVEX − satīkloto transportlīdzekļu ekosistēmu

Uzņēmums ir laidis klajā unikālu, uz mākoņtehnoloģijām balstītu lietu interneta (IoT) platformu, kuras mērķis ir mainīt risinājumu piedāvāšanas kārtību, izmantojot daudzdimensiju sadarbību starp nozarē iesaistītajām pusēm.

Strauji augošais globālais lietu interneta risinājumu nodrošinātājs komerctransporta jomā Fleet Complete ir laidis klajā CONNVEX – augsti inovatīvu un mērogojamu globālu satīkloto transportlīdzekļu ekosistēmas platformu, kuras mērķis ir paātrināt satīkloto transportlīdzekļu tehnoloģiju attīstību un pieņemšanu. Tas uzsāk jaunu ēru autoparka lietu interneta attīstībā, ļaujot dažādām iesaistītajām pusēm izmantot inovatīvās mākoņa infrastruktūras, prognozējošās analīzes un telemātikas kompetences sniegtās iespējas, kas sniedz papildu ieguvumu galalietotājam. Tas padarīs pārveidojošus risinājumus pieejamus ne tikai autoparku īpašniekiem, bet arī oriģinālā aprīkojuma ražotājiem, sistēmu piegādātājiem, pēcpārdošanas tirgus dalībniekiem, valsts un pašvaldību iestādēm, finanšu institūcijām un daudzām citām iesaistītajām pusēm.

CONNVEX modernā mākoņtehnoloģiju platforma padara iespējamu līdz šim nebijušu resursu mijiedarbību abpusēji izdevīgā ekosistēmā. Tā būtiski uzlabo risinājumu un jaunu biznesa modeļu piegādi, jo īpaši autonomās braukšanas, kravu mobilitātes un viedo pilsētu infrastruktūras jomās. Apvienojot apkopotus datus un mākslīgā intelekta analīze, CONNVEX piedāvā visiem aktīvajiem dalībniekiem padziļinātas mācības un nepārspējamu izpratni, kas ir tik svarīga unikālu risinājumu izstrādei un attīstībai. Tā iekļauj attālo diagnostiku un prognostiku, drošības sistēmas un pilnveidotās vadītāja palīgsistēmas (ADAS), līdzbraucēju organizēšanu, elektrisko transportlīdzekļu mobilitāti, digitālo kravu loģistiku un video telemātiku, mobilo resursu pārvaldību, līdzbraucēju organizēšanu un daudzas citas funkcijas. Katra CONNVEX lietotne ir veidota ar mērķi ierobežot ekspluatācijas izmaksas un paplašināt peļņas gūšanas iespējas galalietotājiem.

„Mums ir liels prieks laist klajā šo pārveidojošo platformu, kas rāda ceļu uz nākotnes satīkloto transportlīdzekļu vidi,“ saka Tonijs Lorakiss (Tony Lourakis), Fleet Complete dibinātājs un izpilddirektors. „CONNVEX izmanto Fleet Complete un mūsu partneru kopīgo intelektuālo īpašumu, lai piedāvātu efektīvu uz mākoņtehnoloģijām balstītu analīzi un risinājumu visu nozaru uzņēmumiem neatkarīgi no to lieluma. Tas ļauj kopīgi veidot jaunas ieņēmumu plūsmas un iespējas visdažādākajiem nozares pārstāvjiem. Tas ietekmēs pilnīgi visus visos līmeņos un pārveidos ierasto mobilitāti.

CONNVEX jau ir pazīstams ar savu darbību satīkloto transportlīdzekļu nozarē, veicinot gan esošo, gan potenciālo sadarbību. Tagad to izmanto vadošie pasaules transportlīdzekļu oriģinālā aprīkojuma ražotāji, transportlīdzekļu pamatsistēmu un komponentu piegādātāji, pilsētas, navigācijas pakalpojumu nodrošinātāji, autoparki un citi. Jaunu produktu izstrāde jau notiek, un tuvākajā laikā ir gaidāmi jauni paziņojumi.

Par Fleet Complete®

Fleet Complete® ir viens no vadošajiem svarīgu autoparka, īpašuma un mobilā darbaspēka pārvaldības risinājumu nodrošinātājiem globālajam lietu internetam. Uzņēmums apkalpo vairāk nekā 400 000 abonentu un vairāk nekā 30 000 uzņēmumu Kanādā, ASV, Meksikā, Austrālijā, Nīderlandē, Beļģijā, Luksemburgā, Austrijā, Vācijā, Dānijā, Zviedrijā, Somijā, Norvēģijā, Igaunijā, Latvijā un Lietuvā. Izplatīšanas jomā tas cieši sadarbojas ar tādiem partneriem kā AT&T (ASV), TELUS (Kanāda), Telstra (Austrālija) un Deutsche Telekom (T-Mobile) (vairākās Eiropas valstīs). Tas ir viens no visstraujāk augošajiem uzņēmumiem pasaulē un ir saņēmis vairākus inovāciju un izaugsmes apbalvojumus. Lai saņemtu vairāk informācijas, lūdzu, apmeklējiet fleetcomplete.com.

Related Articles