Uncategorized

Kā ar autoparka pārvaldības programmām var atrisināt piekļuves problēmas

Piekļuve kļūst par arvien aktuālāku jautājumu autoparku vadītājiem.

Lielākā daļa uzņēmumu atzīst, ka uzstāda autoparka pārvaldības programmatūru, lai iegūtu vērtīgus datus. Ir taisnība, ka lielie dati ir aktuāla nākotnes autoparka pārvaldības tēma. Attīstoties telemātikas iespējām, loģistikas vadītājiem ir piekļuve lielākam datu apjomam.

Taču pirmais no daudzajiem posmiem ceļā uz vērtīgu informāciju ir datu iegūšana. Kā kodolīgi teikts šajā rakstā žurnālā Fleet Financials, “datu virzība pareizajiem adresātiem autoparka ekspluatācijā ir svarīgs priekšnoteikums, lai no datu pārpilnības varētu gūt rezultātus”.

Šeit ir jārunā par piekļuvi – lai pareizajiem cilvēkiem būtu piekļuve nepieciešamajai informācijai pareizajā laikā un vietā.

Nozare reaģē uz šo tūlītējās datu pieejamības pieprasījumu, attīstot tīmekļa pārvaldības sistēmas. Aplūkosim tuvāk, kā tieši mūsdienīga, tīmeklī bāzēta autoparka pārvaldības programmatūra var atrisināt piekļuves problēmas un nodrošināt efektīvāku, operatīvāku darbību.

Piekļuve neatkarīgi no platformas

Atšķirībā no tradicionālajām klienta–servera sistēmām tīmeklī bāzētām autoparka pārvaldības sistēmām var piekļūt no jebkuras ierīces un no jebkuras vietas, kur ir pieejams interneta pieslēgums. Tas nozīmē, ka uzraudzības personāls vienlīdz ērti var pierakstīties gan birojā, gan ārpus tā, izmantojot tālruni, planšetdatoru vai portatīvo datoru. Pilnīga integrācija starp dažādām platformām nodrošina netraucētu pārslēgšanos no vienas ierīces uz citu.

Vienkārši sakot, jums vairs nav jāsēž pie galda, lai darītu savu darbu, un laikā, kad arvien vairāk uzņēmumu pievēršas netradicionāliem darba veidiem, tā ir ļoti svarīga priekšrocība. Mūsu mobilā lietotne ir pieejama gan iOS, gan Android operētājsistēmām un ļauj lietotājiem veikt visas nepieciešamās darbības ērtai pārvaldībai ar dažādām ierīcēm.

Deleģēta funkcionalitāte

Dažādām personām ir jānodrošina piekļuve dažādiem datiem. Piemēram, jūsu autovadītājus interesē vieni jautājumi, bet norēķinu daļu vai piegādātājus – citi. Fleet Complete autoparka pārvaldības programmatūra ļauj piešķirt piekļuves tiesības atkarībā no līmeņa vai amata.

Turklāt Fleet Complete ir izstrādājis lietotnes, kas nodrošina tūlītēju, mobilu uzdevumu izpildi, un drīzumā mēs laidīsim klajā automobiļu koplietošanas lietotni.

Lietotājiem ērtas saskarnes

Piekļuvei jebkurā vietā ir maz jēgas, ja lietotnes sniegtā informācija nav viegli saprotama. Lietotājam ērtas sistēmas mērķis ir nekavējoties sniegt nepieciešamo informāciju tieši tad, kad tā ir vajadzīga, nevis likt lietotājiem atšifrēt sarežģītas kartes vai grafikus, kas savukārt palēnina sistēmas ieviešanu un mazina efektivitāti. Šo sistēmu spēs ieviest ikviens neatkarīgi no darba stāža vai pieredzes nozarē.

Related Articles