Uncategorized

Telekom un Fleet Complete apvieno spēkus, lai piedāvātu visplašāko saistīto transportlīdzekļu platformu Vācijā

Telekom mērķis ir piedāvāt visplašāko telemātikas pakalpojumu klāstu autoparku īpašniekiem, apvienojoties ar vienu no pasaules līderiem šajā jomā  Fleet Complete.

(2018. gada X. februāris – Toronto, Kanāda) Telekom, lielākais telekomunikāciju pakalpojumu sniedzējs Eiropā, un Fleet Complete, visstraujāk augošais lietu interneta pakalpojumu sniedzējs saistītā komerctransporta sektorā, oficiāli paziņo par sadarbību Vācijā. Šī sadarbība Vācijas autoparku īpašniekiem ļaus piekļūt nākotnei gatavām tehnoloģijām, piedāvājot visplašāko telemātikas risinājumu portfeli ar mākoņa funkcionalitāti transportlīdzekļu, mobilo aktīvu un darbinieku pārvaldībai vienotā platformā.

Komerctransporta autoparki ir svarīga Vācijas ekonomikas sastāvdaļa. Vairāk nekā 5 miljoni komerctransportlīdzekļu veido 250 miljardus eiro vērtu nozari. Ik gadu aptuveni 10 procenti iekšzemes kopprodukta tiek ieguldīti būvniecības nozarē, ko veido vairāk nekā 74 000 uzņēmumu, it īpaši tirdzniecības pakalpojumu sektorā. Nozarei nemitīgi augot, liela mēroga autoparku darbībai ir nepieciešama augstāka efektivitāte un modernākas telemātikas tehnoloģijas, kas garantē ātru reaģēšanas laiku jebkurā vietā un jebkurā laikā.

Fleet Complete progresīvās tehnoloģijas ļauj Telekom risināt Vācijas komerctransporta sektora unikālos izaicinājumus, piedāvājot lielātruma mobilos sakarus pilnībā integrētā lietu interneta risinājumu platformā. Tā būs paredzēta visu izmēru autoparkiem, visām nozarēm un visu veidu transportlīdzekļiem, palīdzot maziem, vidējiem un lieliem uzņēmumiem paaugstināt savu darbības efektivitāti, drošību, samazināt kopējās izmaksas un paaugstināt peļņu.

Telekom izvēlējās Fleet Complete kā savu partneri uzņēmuma unikālās biznesa stratēģijas dēļ, kā arī ņemot vērā starptautiska līmeņa panākumus saistīto transportlīdzekļu sektorā. Fleet Complete globālais tīkls un bagātīgā pieredze darbā ar lieliem mobilo sakaru operatoriem ir ļāvusi uzņēmumam precīzi noskaidrot tirgus vēlmes un izstrādāt pasaules līmeņa platformu. Fleet Complete risinājumi jau ir pieejami Ziemeļamerikas, Austrālijas un Eiropas tirgos, ieskaitot Beniluksa valstis, Austriju, Skandināviju un Baltijas valstis. Uzsākot sadarbību Vācijā, Telekom un Fleet Complete būs starp lielākajiem telemātikas pakalpojumu sniedzējiem Eiropā, piedāvājot klientiem viena no lielākajiem Eiropas mobilo sakaru operatoru uzticamību un augsta līmeņa autoparka pārvaldības risinājumus.

„Mums ir patiess prieks par sadarbību ar Telekom, jo tas ir nozīmīgs solis Eiropas tirgus iekarošanā,“ saka Tonijs Lorakiss (Tony Lourakis), Fleet Complete dibinātājs un izpilddirektors. „Vācijas tirgus piedāvā plašas iespējas komerctransporta autoparku sektorā, un, sadarbojoties ar vienu no labākajiem telekomunikāciju operatoriem Eiropā, mēs varēsim piedāvāt vietējā tirgus vajadzībām piemērotus pakalpojumus un visplašāko risinājumu klāstu saistītiem komerctransportlīdzekļiem.“

„Mēs esam ļoti gandarīti par gaidāmo sadarbību ar Fleet Complete, kam ir iespaidīga komerciālās sadarbības pieredze ar mobilo sakaru operatoriem visā pasaulē,“ saka Telekom pārstāvis Deniss Nikless (Dennis Nikles). „Mūsu mērķis ir palīdzēt mūsu klientiem gūt vēl lielākus panākumus, un tagad mēs varam piedāvāt visaptverošu autoparka pārvaldības platformu, kas ir tikpat daudzpusīga kā mūsu klientu vajadzības. Ar Telekom tīkla un infrastruktūras atbalstu mūsu klienti varēs piedāvāt vēl labāku apkalpošanu saviem klientiem.“

Par Fleet Complete®

Fleet Complete® ir viens no vadošajiem svarīgu autoparka, īpašuma un mobilā darbaspēka pārvaldības risinājumu nodrošinātājiem globālajam lietu internetam. Uzņēmums apkalpo vairāk nekā 400 000 abonentu un vairāk nekā 30 000 uzņēmumu Kanādā, ASV, Meksikā, Austrālijā, Nīderlandē, Beļģijā, Luksemburgā, Austrijā, Vācijā, Dānijā, Zviedrijā, Somijā, Norvēģijā, Igaunijā, Latvijā un Lietuvā. Izplatīšanas jomā tas cieši sadarbojas ar tādiem partneriem kā AT&T (ASV), TELUS (Kanāda), Telstra (Austrālija) un Deutsche Telekom (T-Mobile) (vairākās Eiropas valstīs). Tas ir viens no visstraujāk augošajiem uzņēmumiem pasaulē, kā arī ir saņēmis vairākus inovāciju un izaugsmes apbalvojumus. Lai saņemtu vairāk informācijas, lūdzu, apmeklējiet fleetcomplete.com.

Dāvids Prusinskis (David Prusinski)
Fleet Complete pārdošanas un mārketinga viceprezidents
david.prusinski@fleetcomplete.com
marketing@fleetcomplete.com

Related Articles