Uncategorized

3 veidi, kā pielāgot Jūsu uzņēmējdarbību pasūtījumu piegādei uz mājām

Steidzami jāievieš piegādes uz mājām pakalpojums? Šie risinājumi palīdzēs Jums atrisināt šo jautājumu!

Daudzi uzņēmumi, tostarp bāri, kafejnīcas un citi mazie un vidējie uzņēmumi šobrīd ir spiesti strauji pārveidot savu uzņēmējdarbību, izveidojot piegādes uz mājām pakalpojumu, lai COVID-19 uzliesmojuma laikā noturētos virs ūdens. Pašreizējos apstākļos klienti nevar doties pie Jums, tāpēc Jums jādodas pie klientiem. Jums jāievieš attālinātas pārvaldības sistēma, ar kuras palīdzību bez liekas savstarpējas mijiedarbības var koordinēt visus loģistikas posmus.

Pielāgošanās jaunajai situācijai var šķist diezgan nomācoša. Jūs sagaida dažāda veida jauni izaicinājumi: Kā pielāgot uzņēmējdarbību sociālās distancēšanās un uzturēšanās mājās prasībām? Kā izsekot pieaugošajam piegāžu uz mājām apjomam, ja ir pieejams tikai neliels šoferu skaits? Kā izsekot, kurš šoferis ir pieejams, un kur konkrētajā brīdī atrodas šoferi? Vai šoferu veiktie maršruti ir lieki vai neefektīvi?

Tādos laikos kā šie Jums ir nepieciešami “pēdējās jūdzes” risinājumi, kas maksimāli palielina personāla attālinātu pārredzamību un nodrošina darbību efektivitāti, palīdzot paveikt vairāk ar mazākiem cilvēkresursiem. Šādā situācijā telemātikai var būt milzīgas priekšrocības. Atkarībā no Jūsu uzņēmējdarbības un Jūsu uzņēmuma piegādes operāciju sarežģītības pakāpes Jums ir vairākas iespējas, meklējot pārvaldības rīku, sākot ar vienkāršām lietotnēm un beidzot ar augstākā līmeņa programmatūras platformām, kas aptver sarežģītākas loģistikas operācijas.

1. Saskaņojiet pasūtījumus ar šoferu pieejamību

Darba uzdevumu vadība ir vienkāršs veids, kā izveidot vietējo piegāžu pakalpojumus un izpildīt pasūtījumus, tiklīdz tie ir saņemti. Šī mobilā lietotne ir viegli lietojams, vienkāršs komandas pārvaldības risinājums, kas nodrošina vienkāršu uzdevumu piešķiršanu un izsekošanu.

Tiklīdz darbinieki autorizējas lietotnē, Jūs saņemat pārskatu par to, kur atrodas ikviens Jūsu darbinieks, un kurš no viņiem ir gatavs izpildīt jaunu pasūtījumu. Jūs varat ātrāk sazināties ar saviem darbiniekiem, un viņiem nav nepieciešams atgriezties bāzē, lai pieteiktos un noskaidrotu, uz kurieni jāveic nākamā piegāde.

Digitālu risinājumu izmantošana ļauj ietaupīt arī administrēšanas darbībām, piemēram, rēķinu izrakstīšanai un algu aprēķināšanai, patērēto laiku, kā arī palīdz optimizēt Jūsu uzņēmuma procesus. Izmantojiet šo lietotni, lai izveidotu uzdevumu, norādot nepieciešamo detalizēto informāciju, un nosūtiet uzdevumu pieejamajiem darbiniekiem, kuru telefonos arī ir uzstādīta šī lietotne. Darbinieki lietotnē var akceptēt vai atteikt uzdevuma izpildi, atkarībā no tā, vai viņi konkrētajā brīdī neveic citu piegādi.

Tiklīdz uzdevums ir akceptēts, tā statuss mainīsies uz „In Progress” (Tiek izpildīts), ar laika zīmogiem atzīmējot šofera atrašanās vietu, kā arī uzdevuma izpildes vietu. Šis risinājums ļaus Jums informēt savus klientus par pasūtījuma piegādi.

Tiklīdz piegāde ir izpildīta, šoferis ir pieejams jaunai piegādei. Tajā pašā laikā lietotne parāda Jums pasūtījumus, kas vēl ir jāpiešķir, pasūtījumus, kas tiek izpildīti, un pasūtījumus, kas ir izpildīti. Tas palīdz Jums izsekot kopējai ainai un ātri saskaņot darbības ar darbiniekiem.

2. Pēc iespējas automatizējiet visas darbības

Ja Task Tracker ir lielisks rīks vienkāršu piegāžu pārvaldībai, GPS autoparka izsekošanas rīks ir krietni advancētāks – ar automatizētiem paziņojumiem, transportlīdzekļa statusu reāllaikā, maršruta optimizāciju, degvielas patēriņa un snieguma efektivitātes rādītājiem, ļaujot īstenot uzņēmējdarbību, nepārsniedzot budžetu.

Ja pēdējās jūdzes piegādes pakalpojuma nodrošināšanai un uzdevumu izpildei ir nepieciešams liels manuāla darba apjoms, Jums ir nepieciešama lielāka attālināta piegādes procesu pārskatāmība un jānodrošina pēc iespējas vairāku procesu automatizācija. Neatkarīgi no tā, vai šie procesi ir apjomīgi vai nelieli, tie sakrāsies, it īpaši tad, ja darbinieku skaits ir neliels un Jūs nevarat atļauties papildu darbiniekus.

Ar autoparka pārvaldības programmatūru Jūs no sava datora vai mobilās ierīces varat izsekot savu šoferu darbībām un palīdzēt tiem ievērot piegāžu grafiku, vienlaicīgi efektīvi un ātri reaģējot uz klientu pasūtījumiem. Izsekojiet visiem notiekošajiem procesiem attālināti ar mobilo izsekošanas iespēju, reāllaikā tīmekļa kartē apskatot visas transportlīdzekļu darbības.

Izmantojot šo rīku, var būtiski saīsināt reaģēšanas laiku, ja ir nepieciešama tūlītēja palīdzība, nosakot darbinieku, kurš atrodas vistuvāk vajadzīgajai vietai. Turklāt, optimizējot maršrutus un samazinot dīkstāvi, degvielas patēriņš samazināsies līdz pat 12%.

Uzstādiet nosacījumus un automātiskus paziņojumus, kas iedarbosies, tiklīdz Jūsu šoferis iebrauks konkrētā vietā vai interešu punktā (POI), informējot klientu, ka sūtījums ir piegādāts līdz mājas slieksnim, pat nezvanot pie durvīm. Iegūstiet GPS un laika zīmogus, kas kalpo par piegādes izpildes apliecinājumu rēķina izrakstīšanai klientam pat bez klienta paraksta saņemšanas.

Un, kas ir visbūtiskākais – Jūs varat pārvaldīt visu ar darbu saistīto saziņu un reģistrus vienā mākonī izvietotā sistēmā, izsekojot rēķinus un algu sarakstus, kā arī ar iespēju sagatavot detalizētus pārskatus un, ja nepieciešams, piekļūt vēsturiskajiem datiem.

Papildus minētajam, sistēmai pieslēgta ierīce Jūsu uzņēmuma transportlīdzekļos ļaus nodrošināt Jūsu mantas drošību un darbinieku atbildību. Sagatavojiet specifiskus pārskatus par autoparka darbībām, balstoties uz faktisko transportlīdzekļu izmantošanu, un aplūkojiet transportlīdzekļu dzinēju datus, lai noskaidrotu, kad, kā un kur transportlīdzeklis ir izmantots jebkurā diennakts laikā. Šī iespēja palīdzēs ātrāk atgūt Jūsu īpašumu sūtījuma kļūdainas piegādes vai zādzības gadījumā.

3. Saņemiet profesionālu palīdzību

Ja Jūsu uzņēmumā jau ir ieviestas nepieciešamās sistēmas, taču tajās ir nepieciešams veikt izmaiņas, kas palīdzēs pielāgoties noteiktām COVID-19 uzliesmojuma radītām pārmaiņām, Jums ir nepieciešams profesionāļu izstrādāts īpaši pielāgots risinājums. Šie profesionāļi specializējas pielāgotu un integrētu risinājumu izstrādē vietas pakalpojumu nozarē un visās jomās, kas saistītas ar mobilo darbaspēku un resursu pārvaldību.

Neatkarīgi no tā, vai Jums nepieciešams izveidot unikālu lietotni, apstrādāt pasūtījumus sekunžu laikā ar minimālu datu ievadi, pielāgot instrumentu paneli grafikā noteiktiem maršrutiem vai izveidot ETA paneli (vairāku maršrutu, to statusa, maršruta izpildes procentuālā rādītāja un maršrutā esošo satiksmes apstākļu pārraudzībai), šie profesionāļi izstrādās šos rīkus tieši Jūsu uzņēmumam.

Speciālisti palīdzēs Jums krietni ātrāk pielāgoties situācijai un saglabāt Jūsu uzņēmējdarbībā būtisko operāciju funkcionēšanu. Neaizmirstiet aplūkot īpašos piedāvājumus ProPakalpojumu jaunajiem klientu risinājumiem, kas ir pieejami kā maksājumu atvieglojumi jaunajiem klientiem.

Lai iegūtu plašāku informāciju par piedāvātajiem pakalpojumiem un risinājumiem, kas paredzēti tam, lai palīdzētu uzņēmumiem pielāgoties COVID-19 uzliesmojuma rezultātā noteiktajiem ierobežojumiem, dodieties uz mājaslapas sadaļu Fleet Complete Piegādes pakalpojumi un aizpildiet veidlapu, pēc kā mēs Jums pārzvanīsim.

Related Articles