Uncategorized

5 veidi, kā samazināt autoparka degvielas patēriņu

Šodien parunāsim par ietaupīšanu. Mazāks degvielas patēriņš ir ne tikai videi draudzīgāks, degvielas ietaupīšana palīdz ietaupīt arī naudu. Degvielas patēriņu var samazināt vairākos veidos.

image-png-Sep-25-2020-09-59-11-80-AM

Šie ir pieci veidi, kurus nevajadzētu aizmirst:

  1. Iegādājieties jaunas automašīnas.Modernāka tehnoloģija gandrīz vienmēr ir tīrāka un var no degvielas efektīvāk iegūt enerģiju. Jaunas automašīnas un kravas mašīnas efektīvāk patērē degvielu, tās ir drošākas un ērtākas. Tātad, atjaunojot automašīnu parku, jūs ne tikai samazināt degvielas patēriņu, bet arī uzlabojat savu darbinieku labklājību.
  2. Nosakiet, cik ekonomiski brauc autovadītāji.Lai pārliecinātos par uzlabojumu, vispirms jānoskaidro stāvoklis pirms tā. Nezinot, cik ekonomiski brauc autovadītāji, nevarēsiet novērtēt, vai situācija uzlabojas vai pasliktinās. “Fleet Complete” GPS autoparka pārvaldes programmatūra palīdz jums noteikt autovadītāju braukšanas stilu, piemēram, noteikt pārmērīgi strauju paātrinājumu, bremzēšanu un asu līkumu izņemšanu, kas vidēji liek patērēt vairāk degvielas. Kravas mašīnu gadījumā var noteikt arī degvielas patēriņu un iepriekš iestatīt papildu parametrus, ja vēlaties.

    Ar “Fleet Complete” video reģistratoru “Vision” jūs varat papildināt autovadītāju apmācību ar reāllaika atsauksmēm salonā un īpaši izveidotu lietotni ar video atskaņošanu, rezultātu tabulu un personalizētiem vērtējumiem, lai noskaidrotu veiktos uzlabojumus vai to nepieciešamību.
    Eco sign on a steering wheel.-1

  3. Atalgojiet ekonomiskus autovadītājus. Kad esat noteicis braukšanas stilu, atalgojiet labākos autovadītājus. Padariet tās par sacensībām. Veselīga konkurence liek izjust jautrību un lepnumu: drīz vien visi vēlēsies braukt ekonomiskāk un aktīvi centīsies to panākt. Balvai jābūt naudai vai papildu atvaļinājuma dienām – un arī tiesībām lepoties ar sasniegto.
  4. Labāk izplānojiet braucienus. Ja autovadītājiem vienā dienā jāveic vairāki braucieni, piemēram, apmeklējot klientus vai piegādājot preces, jūs varat optimizēt ceļu. Galamērķu secības maiņa ļauj dienā ietaupīt desmitiem (pat simtiem) kilometru (vai jūdžu). Tas arī nozīmē, ka tiek ietaupīts gan laiks, gan degviela un nauda.

    Jūs varat to izdarīt, izmantojot “Fleet Complete” autoparka pārvaldes risinājumu. Uzdevumu secību var optimizēt ar pieskārienu pogai – sistēma atrod ceļu, kas ir ātrākais un tērē mazāk degvielas, tādējādi tieši samazinot izmaksas. Kad plāns ir gatavs, varat nosūtīt uzdevumus tieši uz darbinieka viedierīci.

  5. Brauciet mazāk. Šis ieteikums izklausās pārāk vienkāršs, bet tas ir ļoti svarīgs. Padomājiet par braucieniem – vai tie visi ir nepieciešami? Kāds ir rezultāts? Piemēram, vai šķiet loģiski mazas paciņas dēļ braukt 200 kilometrus? Arī desmit īsi braucieni var nemanot patērēt daudz degvielas. Nosakiet preču piegādes izdevīgāko risinājumu. Tā ietaupīsiet degvielu un palielināsiet produktivitāti.

Arī jūs vēlaties samazināt izmaksas? Sazinieties ar mums!

Related Articles