Uncategorized

Fleet Complete noslēdz jaunu investīciju partnerlīgumu ar Ontario Teachers’

TORONTO (2018. gada 26. novembrī). Viens no visstraujāk augošajiem tehnoloģiju uzņēmumiem satīkloto transportlīdzekļu jomā Fleet Complete® šodien paziņoja par jaunu investīciju partnerlīgumu ar Ontārio Skolotāju pensiju plāna organizāciju (Ontario Teachers’).

Kanādas lielākais vienas profesijas pensiju plāns Ontario Teachers’ iegādāsies kapitālu no esošajiem investoriem, tostarp Čikāgā bāzētā vadošā privātā kapitāla uzņēmuma Madison Dearborn Partners (MDP) pārvaldītos aktīvus. Ontario Teachers’ strādās kopīgi ar Fleet Complete vadošo personālu, un MDP turpinās uzņēmuma stratēģiskā plāna izpildi.

“Man ir patiess prieks apvienot spēkus ar Ontario Teachers’ un abu uzņēmumu atrašanās Toronto ir vēl viena priekšrocība šai sadarbībai,” teica Tonijs Larakis (Tony Lourakis), Fleet Complete dibinātājs un izpilddirektors. “Ontario Teachers piedāvā Fleet Complete piekļuvi ievērojamam ilgtermiņa kapitālam. Apvienojumā ar mūsu esošajām partnerattiecībām ar MDP tas ļaus mums turpināt strauji attīstīties un virzīties uz mērķi ‒ būt par vienu no pasaules vadošajiem svarīgu satīkloto tehnoloģiju nodrošinātājiem ar autoparkiem, aktīviem un mobilu darbaspēku saistītam biznesam.”

Ar divdesmit gadu pieredzi nozarē Fleet Complete piedāvā vienu no vadošajām un visplašākajām globālajām satīkloto transportlīdzekļu platformām, palīdzot maziem, vidējiem un lieliem uzņēmumiem pilnveidot savu ikdienas darbību. Fleet Complete apkalpo 500 000 abonentu visā pasaulē, izmantojot vismūsdienīgākās tehnoloģijas un sadarbību ar pasaules vadošajiem oriģinālaprīkojuma ražotājiem, kas ļauj piedāvāt klientiem ļoti novatoriskus risinājumus.

Ontario Teachers’ ir bagātīga investīciju pieredze tehnoloģiju nozarē, kā arī sekmīga līdzšinējā sadarbība ar vadītājiem, īstenojot uzņēmumu izaugsmes ambīcijas.

“Mums ir liels prieks kļūt par Tonija un Fleet Complete partneriem līdzās MDP un piedalīties šī Kanādas veiksmes stāsta turpināšanā,” saka Džeina Rova (Jane Rowe), Ontario Teachers’ privātā kapitāla vecākā rīkotājdirektore. “Fleet Complete ir stabilas izaugsmes vēsture, kuras pamatā ir veiksmīgā globālās paplašināšanās stratēģija un produktu jauninājumi. Mēs ļoti gaidām sadarbības uzsākšanu ar Fleet Complete vadību un MDP, veidojot partnerattiecības, kas, pēc mūsu domām, ļaus vēl ātrāk piepildīt Fleet Complete globālās izaugsmes ambīcijas.”

“Dažos pēdējos gados Fleet Complete ir piedzīvojis ievērojamu izaugsmi, attīstot biznesu pasaules mērogā un piedāvājot izcilus produktu komplektus un tehnoloģiju risinājumus augošajam klientu lokam,” saka Dags Grisoms (Doug Grissom), MDP rīkotājdirektors un biznesa un valsts programmnodrošinājuma un pakalpojumu nodaļas vadītājs. “Tonijs kopā ar savu vadības komandu ir paveicis iespaidīgu darbu un mūsu mērķis ir turpināt šo sekmīgo procesu kopā ar Ontario Teachers’ un Fleet Complete komandu.”

Sīkāka informācija par darījuma finansiālo pusi netika atklāta.

Fleet Complete finanšu konsultanti bija Lazard un Barclays. Juridiskajos jautājumos Fleet Complete un MDP konsultēja Kirkland & Ellis LLP un Dentons Canada LLP. Ontario Teachers’ juridiskais konsultants bija Torys LLP.

Par Fleet Complete

Fleet Complete® ir viens no vadošajiem svarīgu autoparka, īpašuma un mobilā darbaspēka pārvaldības risinājumu nodrošinātājiem satīkloto transportlīdzekļu tehnoloģijām. Uzņēmums apkalpo 500 000 abonentu un vairāk nekā 30 000 uzņēmumu Kanādā, ASV, Meksikā, Austrālijā, Nīderlandē, Beļģijā, Luksemburgā, Austrijā, Vācijā, Dānijā, Zviedrijā, Somijā, Norvēģijā, Igaunijā, Latvijā un Lietuvā. Izplatīšanas jomā tas cieši sadarbojas ar tādiem partneriem kā AT&T (ASV), TELUS (Kanāda), Telstra (Austrālija) un Deutsche Telekom (T-Mobile) vairākās Eiropas valstīs. Daudzi no pasaules lielākajiem transportlīdzekļu ražotājiem un pirmā līmeņa piegādātājiem, piemēram, General Motors, Mitsubishi un Phillips Industries, izmanto Fleet Complete satīkloto transportlīdzekļu platformu CONNVEX, lai piedāvātu saviem klientiem komerciālus telemātikas risinājumus. Tas ir viens no visstraujāk augošajiem uzņēmumiem pasaulē, kas arī ir saņēmis vairākus apbalvojumus par novatorismu un izaugsmi. Lai iegūtu vairāk informācijas, lūdzu, apmeklējiet fleetcomplete.com.

Par Ontario Teachers’

Ontārio Skolotāju pensiju plāna organizācija (Ontario Teachers’) ir Kanādas lielākais vienas profesijas pensiju plāns ar 193,9 miljardiem dolāru neto aktīvu vērtību 2018. gada 30. jūnijā. Tas pārvalda daudzveidīgu globālo aktīvu portfeli, no kura aptuveni 80% tiek pārvaldīti paša uzņēmuma ietvaros, un kopš plāna izveides 1990. gadā ir darbojies ar vidēji 9% ikgadējo peļņas normu. Ontario Teachers’ ir neatkarīga organizācija ar galveno biroju Toronto. Tās Āzijas un Klusā okeāna reģiona birojs atrodas Honkongā, bet Eiropas, Tuvo Austrumu un Āfrikas birojs ‒ Londonā. Šis pilnībā segtais noteikto pabalstu plāns investē un pārvalda 323 000 Ontārio provinces strādājošo un pensionēto skolotāju pensijas. Lai iegūtu plašāku informāciju, apmeklējiet otpp.com un sekojiet mums Twitter @OtppInfo.

Par Madison Dearborn Partners

Madison Dearborn Partners, LLC (MDP) ir vadošs privātā kapitāla uzņēmums Čikāgā, ASV. Kopš MDP dibināšanas 1992. gadā uzņēmums ir izveidojis septiņus fondus ar aptuveni 23 miljardiem dolāru kopējo kapitālu un veicis vairāk nekā 140 investīcijas. MDP pašlaik veic investīcijas no sava visjaunākā fonda ‒ 4,4 miljardu dolāru MDCP Fund VII ‒, ieguldot dažādu nozaru uzņēmumos tādās jomās kā biznesa un valsts programmnodrošinājums un pakalpojumi, finanšu un darījumu pakalpojumi, pamatnozares, veselības aprūpe, telekomunikāciju, plašsaziņas līdzekļu un tehnoloģiju pakalpojumi. Lai uzzinātu vairāk, apmeklējiet mdcp.com.

Lai uzzinātu vairāk, sazinieties ar:

Fleet Complete:

Dāvids Prusinskis (David Prusinski), pārdošanas un tirgvedības viceprezidents

marketing@fleetcomplete.com

Related Articles