Uncategorized

Fleet Complete izpētīs Everesta smaili, atbalstot Grieķijas Ultra-Endurance sportistu

 

 

Fleet Complete atbalsta Dr. Georgiusu Joannisu Cianosu (Dr. Georgios-Ioannis Tsianos) viņa Everesta ekspedīcijā, kas norisināsies šopavasar, sekojot līdzi viņa kāpienam no pirmās dienas, izmantojot īpašu telemātikas platformu 3D vidē.

(Toronto, 2019. gada 20. aprīlis) – sertificēts ekspedīciju un ceļojumu ārsts, Dr. Georgiuss Joanniss Cianoss iesaistās īpašos sporta pasākumos jau vairāk nekā 10 gadus, pastāvīgi izaicinot cilvēka ķermeņa iespējas. Šopavasar Cianoss mēģinās veikt savu otro satikšanos ar Everesta smaili kopš 2004. gada, sadarbojoties ar Fleet Complete, kas izsekos un kartēs viņa kāpienu ar pievienotas digitālās platformas palīdzību.

Sponsorēšanas ietvaros Fleet Complete nodrošinās GPS izsekotājus un piekļuvi to telemātikas platformai, lai sekotu Cianosa kāpienam Everestā 3D vidē, sākot no pirmās dienas. Kalnā kāpšanas dati ietvers GPS atrašanās vietu, augstumu un ātrumu, kas pēdējo 10 dienu laikā būs īpaši svarīgi rādītāji, tuvojoties kalna virsotnei.

«Sadarbība ar Fleet Complete manas Everesta ekspedīcijas laikā neapšaubāmi palīdzēs izzināt, kādas iespējas sniedz cilvēka aktivitātes izsekošana pat pasaules ekstremālākajos un attālākajos nostūros. Tehnoloģijas, kuras nodrošina uzņēmums ar panākumu vīziju un drošību kā prioritāti, sniegs man pārliecību, kas arī ir nepieciešama visvairāk,» saka Georgiuss Cianoss.

«Esam ļoti gandarīti par iespēju sponsorēt Georgiusu. Viņš ir īsts pionieris cīņā ar ekstremāliem vides apstākļiem – kāpšana Everestā, Lamanša kanāla pārpeldēšana un Sahāras tuksneša maratona uzveikšana,» saka Tonijs Lurakis (Tony Lourakis), Fleet Complete dibinātājs un izpilddirektors. «Mēs Fleet Complete ļoti atbalstām novatorus – tos kuri pārbauda iespējamā robežas, un tos, kuri ir apņēmušies īstenot savus mērķus. Mūsu mērķis ir savienot it visu un it visur pat tad, ja tā ir Everesta virsotne.»

Pirms sava virsotnes sasniegšanas mēģinājuma Cianosa kalnos kāpšanas ekspedīcija iekļaus arī mediķa klātbūtnes nodrošināšanu, specializējoties lielos augstumos un uzraugot «LMAX Everesta regbija izaicinājumu» 6400 metru augstumā Everesta ziemeļu pusē. Viņš sadarbosies ar Dr. Andreasu Fluorisu (Dr. Andreas Flouris), kurš pārstāv FAME Lab Grieķijā, cilvēka psiholoģijas pētnieku ekstrēmas vides apstākļos. Everesta zinātniskie dati būs pirmie šāda veida dati, kas tiks uzkrāti nopietna skābekļa trūkuma un ekstrēma aukstuma apstākļos.

Kontaktinformācija plašsaziņas līdzekļiem

Dāvids Prusinskis (David Prusinski)
Fleet Complete pārdošanas un tirgvedības viceprezidents
marketing@fleetcomplete.com

Par Fleet Complete®

Fleet Complete® ir viens no vadošajiem svarīgu autoparka, īpašuma un mobilā darbaspēka pārvaldības risinājumu nodrošinātājiem satīkloto transportlīdzekļu tehnoloģijām. Uzņēmums apkalpo gandrīz 500 000 abonentu un vairāk nekā 30 000 uzņēmumu ASV, Austrālijā, Austrijā, Beļģijā, Dānijā, Igaunijā, Kanādā, Latvijā, Lietuvā, Luksemburgā, Meksikā, Nīderlandē, Norvēģijā, Somijā, Vācijā un Zviedrijā. Izplatīšanas jomā tas cieši sadarbojas ar tādiem partneriem kā AT&T (ASV), TELUS (Kanāda), Telstra (Austrālija) un Deutsche Telekom (T-Mobile) vairākās Eiropas valstīs. Fleet Complete ir viens no visstraujāk augošajiem uzņēmumiem pasaulē, kas ir arī saņēmis vairākus apbalvojumus par novatorismu un izaugsmi. Lai iegūtu vairāk informācijas, lūdzu, apmeklējiet: fleetcomplete.com.

Par Georgiusu Joannisu Cianosu

Dr. Georgiuss Joanniss Cianoss dzimis Grieķijas galvaspilsētā Atēnās, bet šobrīd dzīvo Apvienotajā Karalistē, pildot vairākus pienākumus medicīnas un zinātnes jomās. Savu bakalaura grādu viņš ieguvis Kalifornijas Universitātē Bērkli, maģistra grādu – Londonas Karaļa koledžā, doktora grādu – Glāzgovas Universitātē Skotijā, bet medicīnas grādu – Joanninas Universitātē Grieķijā. Cianoss ir kvalificēts ģimenes ārsts un strādā kā ārštata ārsts plaša spektra medicīnas pakalpojumu nodrošināšanā. Vienlaikus viņš sniedz profesionālus seminārus un piedāvā privātas konsultācijas un konsultāciju pakalpojumus medicīnas, uzņēmējdarbības, zinātnes, izglītības, biznesa un sporta nozarēs.

Lai uzzinātu vairāk, lūdzu, apmeklējiet: www.gi-tsianos.com.

Related Articles