Uncategorized

Spēcīgā izaugsme ļauj Fleet Complete kļūt par vienu no visstraujāk augošajiem telemātikas uzņēmumiem

Paziņojot par vairāk nekā 53 procentu pieaugumu, Fleet Complete pašlaik ir viens no visstraujāk augošajiem telemātikas uzņēmumiem starp starptautiskajiem pēcpārdošanas risinājumu sniedzējiem autoparka pārvaldības sektorā.

(Toronto, 2018. gada 20. decembrī) – Berg Insight Autoparka pārvaldība Eiropā ziņojuma 13. izdevumā un tā Autoparka pārvaldība Amerikā ziņojuma 8. izdevumā ir atzīta Fleet Complete spēcīgā izaugsme 2017.–2018. fiskālajā gadā. Tādējādi tas ir viens no visstraujāk augošajiem uzņēmumiem starp galvenajiem starptautiskajiem autoparka pārvaldības risinājumu sniedzējiem Eiropā un Ziemeļamerikā.

Pašlaik Fleet Complete ieņēmumi palielinājušies par vairāk nekā 53 procentiem, un prognozētie gada ieņēmumi ir 107 miljoni Kanādas dolāru (70 miljoni eiro jeb 80 miljoni ASV dolāru).

„Berg Insight ziņojumā ir uzsvērts Fleet Complete piedzīvotais lieliskais fiskālais gads,“ atzīmē uzņēmuma dibinātājs un izpilddirektors Tonijs Lorakiss (Tony Lourakis). „2018. gadā mēs guvām lielus panākumus, Vācijā izveidojot sadarbību ar Deutsche Telekom kā mūsu kanāla partneri; ar Ecofleet iegādi ieguvām vadošo stāvokli Ziemeļvalstīs; paplašinājām partnerattiecības ar ievērojamiem oriģinālā aprīkojuma ražotājiem, piemēram, General Motors, Phillips Connect Technologies un Mitsubishi. Tas mums ļauj saglabāt spēcīgas izaugsmes rezultātus augstas konkurences globālajā tirgū.“

Telemātikas industrija Amerikā un Eiropā piedzīvo strauju izaugsmi, un Berg Insight prognozē, ka šis process turpināsies ilgtermiņā. Pašlaik Eiropas tirgū ir 37,8 miljoni vieglo un smago komerctransportlīdzekļu, taču tikai 7,7 miljonos tiek izmantota autoparka pārvaldības programmatūra. Paredzams, ka šis abonentu skaits divkāršosies, 2022. gadā sasniedzot 15,6 miljonus.

Arī Ziemeļamerikas autoparka pārvaldības tirgus piedzīvo ievērojamu izaugsmi. Šajā tirgū ir paredzams aktīvo vienību skaita saliktais ikgadējais pieaugums par 15,6 procentiem. Tādējādi to skaits 2022. gadā sasniegs 16,4 miljonus, salīdzinot ar pašreizējiem 8 miljoniem.

– Beigas –

Dāvids Prusinskis (David Prusinski)
Fleet Complete pārdošanas un mārketinga viceprezidents
david.prusinski@fleetcomplete.com
marketing@fleetcomplete.com

Par Fleet Complete®

Fleet Complete® ir viens no vadošajiem svarīgu autoparka, īpašuma un mobilā darbaspēka pārvaldības risinājumu nodrošinātājiem satīkloto transportlīdzekļu tehnoloģijām. Uzņēmums apkalpo gandrīz 500 000 abonentu un vairāk nekā 30 000 uzņēmumu Kanādā, ASV, Meksikā, Austrālijā, Nīderlandē, Beļģijā, Luksemburgā, Austrijā, Vācijā, Dānijā, Zviedrijā, Somijā, Norvēģijā, Igaunijā, Latvijā un Lietuvā. Izplatīšanas jomā tas cieši sadarbojas ar tādiem partneriem kā AT&T (ASV), TELUS (Kanāda), Telstra (Austrālija) un Deutsche Telekom (T-Mobile) vairākās Eiropas valstīs. Tas ir viens no visstraujāk augošajiem uzņēmumiem pasaulē, kā arī ir saņēmis vairākus inovāciju un izaugsmes apbalvojumus. Lai iegūtu vairāk informācijas, lūdzu, apmeklējiet fleetcomplete.com.

 

Related Articles