Uncategorized

Ecofleet nominēts kategorijā Gada inovatīvākais uzņēmums

Starptautiskais programmatūru izstrādes uzņēmums Ecofleet ir nominēts kategorijā Innovator of the Year 2017 (2017. gada inovatīvākais uzņēmums) konkursā The Best Estonian Enterprises, ko organizē Igaunijas nacionālā organizācija uzņēmēju atbalstam Enterprise Estonia. Jau ilgus gadus konkurss The Best Estonian Enterprises ir lieliska iespēja Igaunijas uzņēmumiem iegūt augstvērtīgu valsts atzinību. Konkursa mērķis ir veicināt uzņēmējdarbību un padarīt atpazīstamus ambiciozākos Igaunijas uzņēmumus. Mums ir liels prieks, ka esam nominēti, tāpēc iepazīstieties ar mūsu stāstu, lai saprastu, kāpēc Ecofleet ir nominēts.

Apraksts

Lai gan šobrīd pasaulē „Lietu internets” ir ļoti moderns vārds, tomēr uzņēmumam Ecofleet tā ir ikdiena jau pēdējos 10 gadus. Mums Lietas ir lielākoties dažādi transportlīdzekļi. Darbības sākumā Ecofleet sistēmā bija tikai pāris simti transportlīdzekļu. Šobrīd mūsu sistēmā ir aptuveni 80 000 braucamrīku un to skaits arvien strauji pieaug. Tomēr tas, kas derēja aplikācijai ar nelielu lietotāju skaitu, vairs nederēja, lai pārvaldītu vairāk nekā 80 000 transportlīdzekļu, tāpēc bija nepieciešams veikt dažas izmaiņas.

Inovācijas Ecofleet

Ilgu laiku Ecofleet aplikācija bija gluži kā Šveices nazis – tajā bija integrēti daudzi noderīgi rīki, kas atviegloja klientu ikdienu. Laikam ejot, mēs pievienojām papildu opcijas, vairākus moduļus. Vienā brīdī bijām izveidojuši aplikāciju, kuru bija paredzēts lietot ļoti atšķirīgiem klientiem – no vienkārša GPS reģistrācijas žurnāla līdz ļoti augstas klases flotei un uzdevumu pārvaldīšanas risinājumiem. Realitātē viena sistēma nevar 100% apmierināt visu vajadzības – mūsu Šveices nazis kļuva pārāk „biezs”.

Lielākā Ecofleet inovācija bija radīt labāko pieredzi visiem klientu segmentiem. Mēs sākām ar GPS reģistrācijas žurnālu klientiem, radot Autolog – vienkāršu un viegli lietojamu pakalpojumu, lai sekotu un pārvaldītu jūsu braucienus, kas veikti darba vajadzībām. Lietotāju pieredze ir veltīta tam, lai šo darbiņu paveiktu īpaši labi – mūsu klienti ir priecīgāki un līdz ar to arī mēs. Inovācijas ir nebeidzams process, un mēs šobrīd vienkāršojam savu produktu, lai no tā attīstītu pilnu produktu klāstu.

Nominācija

Mūsu pūles ir novērtētas, un mēs, Ecofleet, šķiet, esam uz pareizā ceļa, tāpēc esam nominēti kategorijā Innovator of the Year 2017 konkursā The Best Estonian Enterprises. Tāpēc turiet īkšķus! Uzvarētājs tiks paziņots ceturtdien, 5. oktobrī.

Related Articles