Uncategorized

Labi sadarbības partneri vienmēr viens otru papildina

Šoreiz stāsts ir par mūsu izcilajiem sadarbības partneriem, kas papildina Fleet Complete rīku piedāvājumu – FleetGuru, kas piedāvā un nodrošina centrālo informācijas sistēmas platformu visam autoparkam.

Tomass Loiks, FleetGuru līdzdibinātājs, stāsta, ka Fleet Complete kopā ar FleetGuru var piedāvāt uzņēmumiem pilnīgu un visaptverošu autoparka pārvaldības risinājumu.

“Bez autoparka monitoringa, ko piedāvā Fleet Complete, būtiskas autoparka pārvadības detaļas ir arī apdrošināšana, tehniskās apskate, garantijas un līzinga nosacījumu utt. Lielu autoparku pārvaldību saista simtiem dokumentu, kas nonāk pie pārvaldnieka caur dažādiem kanāliem (e-pasts, pakalpojumu sniedzēja pašapkalpošanās vide, papīrs, atmiņas kartes u.c.), un, lai izveidotu visas informācijas kopsavilkumu, parasti tiek izmantots Excel, kas jāaizpilda manuāli.”

“FleetGuru vienas platformas ietvaros apkopo visus ar autoparku saistītos datus un dokumentus un atgādina, piemēram, kad konkrētam transportlīdzeklim ir jāmaina riepas vai konkrētam autovadītājam jāatjauno vadītāja apliecība,” sacīja Loiks.

Integrējot FleetGuru sistēmu, visa autoparka informācija kļūst pieejama vienuviet, sākot no apdrošināšanas un līzinga līgumiem, nobraukuma un izmaksu uzskaitēm, apkopes informācijas un pārbaužu termiņiem līdz pat precīzai CO2 pēdas nospieduma uzraudzībai – automātiski un bez papīra. Izmantojot Fleet Complete platformu, nākotnes lēmumus var pieņemt balstoties uz aktīvajiem monitoringa datiem, kas ļaus izmantot visa uzņēmuma autoparka potenciālu, ietaupot gan izmaksas, gan dārgo laiku.

Related Articles