Uncategorized

Vai autovadītāju ieradumu pārvaldība var glābt dzīvības?

Mēs tikai sākam atklāt to, kā mūsdienu tehnoloģijas satīkloto transportlīdzekļu jomā var palīdzēt novērst negadījumus un paaugstināt kopējo satiksmes drošības līmeni. Uzziniet, kāpēc autoparku pārvaldnieki izmanto autovadītāju ieradumu pārvaldības sistēmas drošības paaugstināšanai.

Fleet Complete ar integrētu autovadītāja ieradumu pārvaldības sistēmu sniedz autoparku pārvaldniekiem iespēju uzraudzīt vadītāja rādītājus saistībā ar ātruma pārsniegšanu, paātrināšanos, bremzēšanu un citiem faktoriem, kas var ietekmēt drošību. Sistēma nodrošina vizuālu informācijas attēlošanu reāllaika režīmā un autovadītāju instruktāžas un apmācību atbalstu.

Daudzi uzņēmumi joprojām vilcinās ieviest GPS tehnoloģiju savā darbā, taču drīz vien pārkāpj šo barjeru, uzzinot par tehnoloģijas piedāvātajām priekšrocībām un to, kā tā palīdz pasargāt darbiniekus no negadījumiem darbā.

Pēc C.J. Driscoll & Associates veiktā pētījuma datiem lielākā daļa autoparku pārvaldnieku, kuri uzstādījuši autovadītāju ieradumu pārvaldības sistēmas, atzīst, ka viņu galvenā motivācija bija drošība vai negadījumu novēršana.

Uzziniet, kā Fleet Complete un AT&T atbalsta Vision Zero Network organizāciju, palīdzot pilsētām novērst satiksmes negadījumus ar bojāgājušajiem

Driscoll ir vairāk nekā 20 gadu pieredze specializēto pētījumu jomā, ieskaitot tirgus, tendenču un konkurences vides analīzi. Šī pētījuma pamatā bija 508 pakalpojumu, kravu pārvadājumu, komunālo pakalpojumu, valsts iestāžu un citu nozaru autoparku pārvaldnieku telefonaptauja.

Tie autoparki, kuri ir investējuši šajā tehnoloģijā, ir ļoti apmierināti ar autovadītāju ieradumu pārvaldības sistēmām un ir sasnieguši uzlabojumus daudzās jomās:

  • 33% aptaujāto atzina, ka sistēmas lielākā priekšrocība ir negadījumu skaita samazināšanās;
  • 27% autoparku pārvaldnieku par galveno priekšrocību atzina normatīvās atbilstības uzlabojumus;
  • 17% aptaujāto visaugstāk novērtēja atbildības noskaidrošanas iespējas;
  • 7% autoparku operatoru par galveno priekšrocību atzina degvielas patēriņa samazinājumu.

Mazāk negadījumu darbavietā
Darba drošības inspekcijas, uzņēmumi, organizācijas un arodbiedrības jau ilgstoši cīnās par negadījumu novēršanu darbavietā. Tikai tagad mēs sākam atklāt, kā šajā jautājumā var palīdzēt tehnoloģijas. Rīcība šajā jomā ir palīdzējusi samazināt negadījumu skaitu darbavietā, bet vēl joprojām ir daudz darba.

Fleet Complete autoparka pārvaldības sistēma, izmantojot GPS, atpazīst strauju paātrinājumu, bremzēšanu, pagriezienu izbraukšanu lielā ātrumā un vairākus citus parametrus, kas paaugstina ne tikai autovadītāja, bet arī pārējo satiksmes dalībnieku drošību.

Autoparka pārvaldības sistēma arī brīdina jūs, kad pienācis jūsu transportlīdzekļu apkopes laiks. Tas ļauj mazināt transportlīdzekļu dīkstāvi, izvairīties no pārmērīga nodiluma un nolietojuma un paaugstināt kopējo satiksmes drošību.

Related Articles