Uncategorized

Fleet Complete komanda apmeklēja vadošos Eiropas kravas automobiļu rezerves daļu ražotājus

Pagājušonedēļ Sandīps Kars (Sandeep Kar), vecākais stratēģijas vadītājs un Juniors Berets (Junior Barret), OEM Partnerships viceprezidents pievienojās eksporta menedžerim Matisam Indovam (Matis Indov) ar nolūku attīstīt spēcīgas un ilgtspējīgas biznesa attiecības ar vadošajiem kravas automobiļu rezerves daļu ražotājiem Eiropā, kuri savu darbību izvērsuši Vācijā, Zviedrijā un Anglijā.

Viņi kopā šo uzņēmumu augstākajai vadībai sniedza prezentācijas par vienotas automobiļu industrijas nākotni, īpašu uzmanību pievēršot Fleet Complete stratēģiskajai partnerībai, kas tiks īstenota ar vadošajiem kravas automobiļu ražotājiem, ieviešot mūsu CONNVEX lielo datu analītikas platformu.

Šīs prezentācijas bruģējušas ceļu pretim ilgtermiņa sadarbībai un sinerģijai ar kravas automobiļu tirgotājiem, ļaujot Fleet Complete piedāvāt pievienotās vērtības pakalpojumus un risinājumus dažāda izmēra autoparkiem un funkcijām visā Eiropā un citos pasaules tirgos.

Šīs tikšanās un prezentācijas palīdzējušas arī stiprināt CONNVEX un Fleet Complete zīmolus komercautomobiļu ekosistēmas partneru lokā Eiropā, lielāku uzmanību pievēršot mūsu klātbūtnei Rietumeiropā, Skandināvijas valstīs un Baltijas reģionā.

Related Articles