Uncategorized

Uzdevumu pārvaldībai nav jābūt sarežģītai!

Vai jūsu uzņēmums sniedz pakalpojumus pēc pieprasījuma, kam nepieciešama elastība un ikdienas plānu pielāgošana? Vai jums ir grūti kontrolēt uzdevumu izpildi un to statusu? Tad izlasiet šo rakstu, lai uzzinātu, kā atvieglot savu ikdienu un iegūt brīvo laiku noderīgākām lietām.

Uzdevumu kontrole, esot ceļā

Projektu, kuros iesaistīti cilvēki, pārvaldība var būt gan saspringta, gan apgrūtinoša, ja jūsu rīcībā nav nepieciešamo resursu. Pieejamības un resursu sadales organizēšana var būt sarežģīts uzdevums, it īpaši, ja termiņi ir stingri un biznesa modelis ir orientēts uz klientu apkalpošanu. Var būt nepieciešams nodrošināt arī konkrētu instrukciju izpildi un darbinieku došanos ceļā, kamēr jūs milzu ātrumā turpināt saņemt jaunus projektus.

Apsēdieties un izbaudiet savu darbu!

Vai tas izklausās pazīstami? Mēs zinām, kā tas ir, un esam palīdzējuši daudziem, kas nonākuši šādā situācijā. Tāpēc mēs esam izstrādājuši vienkāršu un funkcionālu uzdevumu pārvaldības moduli, kas ļauj jums atgūt kontroli un pārskatāmību. Tas ir noderīgs ne tikai jums, bet arī visiem ceļā esošajiem darbiniekiem, kuri var piekļūt tam no sava planšetdatora vai viedtālruņa. Vai jūs vēlētos ērti apsēsties savā biroja krēslā un baudīt procesu?

Ar uzdevumu pārvaldību jūs un jūsu komanda viegli var:

  • izveidot jaunus uzdevumus un piešķirt tos vistuvākajam darbiniekam ar atbilstošu kompetenci;
  • iegūt centralizētu pārskatu ar kalendāru;
  • regulāri nosūtīt un saņemt ziņojumus, ieskaitot attēlus un klientu parakstus;
  • jebkurā laikā veikt izmaiņas un pienākumu pārcelšanu;
  • izveidot regulāros uzdevumus, kas automātiski atjauninās.
  • Tas ir vienkāršs risinājums sarežģītu projektu attīstībai.

Viss vienā sistēmā

Nav nepieciešams skatīties neskaitāmos monitoros vienlaicīgi, jo mēs esam izstrādājuši uzdevumu pārvaldības lietotni, kas ļauj jums visu pārredzēt vienā ekrānā. Jūs varat aplūkot veicamos uzdevumus, to statusu, kurus jūsu darbinieki ir apstiprinājuši un kuri ir pabeigti.

Jūsu objektos esošie darbinieki arī var sekot uzdevumiem savos viedtālruņos, saņemt uzdevumus atkarībā no atrašanās vietas un attāluma līdz jaunā uzdevuma objektam. Viņiem lietotnē ir redzamas arī specifiskas instrukcijas un adreses. Viņiem nav jādodas ar dokumentāciju uz biroju; tā vietā viņi nosūta katra uzdevuma aizpildītās veidlapas, pievienojot attēlus un parakstus.

Lai visu vienkāršotu vēl vairāk, ceļā esošie darbinieki saņem atgādinājumus par uzdevumiem, informāciju par to, kad jābeidz darbs un kad jādodas ceļā uz nākamo objektu. Jūs varat arī labāk izsekot dažādiem uzdevumiem veltīto laiku, tādējādi atvieglojot norēķinus. Pateicoties integrācijai ar lietu pārvaldības un pasūtījumu sistēmām, jūs varat vienlaikus optimizēt visu savu darbplūsmu.

Vienkāršība

Reāllaika lietotne ir ļoti viegli konfigurējama. Lejupielādējiet to Google Play veikalā, aizpildiet darbinieku profilus pa transportlīdzekļiem un norādiet konkrētās personas vai transportlīdzekļa kompetenci/specifiku.

Katrs darbinieks ar aktīvu GPS raidītāju reāllaikā parādās kā ikona Google Maps kartē. Lai plānotu un piešķirtu uzdevumus, galvenajā izvēlnē noklikšķiniet uz uzdevumiem un izvēlieties jaunu uzdevumu. Noklikšķiniet uz datuma kalendārā, lai izveidotu un piešķirtu jaunu uzdevumu, vai uz esoša uzdevuma, lai mainītu adresātu, detaļu vai termiņu laukus. Piešķiršanai ir pieejams īpašs kārtošanas rīks, kas ļauj arī redzēt darbības vietai vistuvāk esošos darbiniekus. Jūs varat arī pavisam viegli pieprasīt uzdevuma aktualizēšanu, noklikšķinot uz „Labot uzdevumu“. Visas lietotnes funkcijas ir vienkāršas un intuitīvas. Mēs esam parūpējušies par vienkāršu loģiku, kas palīdz pārvaldīt sarežģītus projektus vienkāršā, lietotājam draudzīgā sistēmā. Tagad jūsu kolektīvs var būt produktīvs, netērējot pārāk daudz laika administrēšanai un nevajadzīgiem tālruņa zvaniem.

Jūs varat viegli pielāgot esošo situāciju un nodrošināt vislabāko apkalpošanu saviem klientiem, zinot, ka jūsu darbinieki ieradīsies laikā un ar visu darba veikšanai nepieciešamo informāciju. Uzdevumu pārvaldība ir vienkārša, ja ir pieejama pareizā tehnoloģija!

Related Articles