Uncategorized

Izplatītājs Somijā, kuram drošība ir prioritāte

Somija ir pazīstama ar pirtīm, ziemeļbriežiem, Ziemassvētku vecīti, kā arī ar Angry Birds spēli. Uzņēmumam Ecofleet Somija ir ļoti progresīva valsts, kas aktīvi izmanto tehnoloģijas, tostarp mūsu risinājumus.

Ecofleet ir plašs izplatītāju tīkls visā Eiropā, un Somija ir viena no mūsu galvenajām mazumtirdzniecības valstīm. Etelävartionti Oy ir galvenais Ecofleet izplatītājs Somijā. Uzņēmums lepojas ar to, ka piedāvā visaugstākā līmeņa drošības risinājumus saviem klientiem. Piedāvāto drošības risinājumu klāstā iekļauts viss no fiziskās apsardzes līdz iekārtām un aprīkojumam.

Etelävartionti strādā 140 darbinieki, uzņēmumam ir ISO sertificēts drošības centrs aptuveni 20 minūšu brauciena attālumā no Helsinku centra. Tas ir draudzīgs uzņēmums ar izcilu darba ētiku.

No klienta izplatītājam

Etelävartionti kļuva par Ecofleet klientu 2007. gadā, uzstādot sekošanas ierīces visiem saviem apsardzes ekipāžu automobiļiem. Viņi bija tik apmierināti ar piedāvātajiem pakalpojumiem, ka bija pārliecināti, ka tie varētu noderēt arī viņu klientiem. Tā Etelävartionti kļuva par Ecofleet izplatītāju. Viņu klienti atzinīgi novērtēja risinājumu, un kopš tā laika sadarbība starp Ecofleet un Etelävartionti ir tikai attīstījusies. Ecofleet ideāli iederas viņu portfelī, jo Ecofleet un drošība būtībā piedāvā vienu un to pašu – sirdsmieru. Jums nav ne par ko jāsatraucas – vienkārši paļaujieties uz mums.

Zinot, ka Etelävartionti izmanto pakalpojumu savos automobiļos, klienti, iegādājoties tos sev, jūtas drošāk.

Apmierināti klienti

Somi ir ļoti praktiska tauta un vēlas, lai iegādātie pakalpojumi sniegtu reālas priekšrocības un būtu ērti lietojami. Tāpēc daudzi Somijas uzņēmumi ir sākuši lietot Ecofleet. Etelävartionti ir daudz klientu, kuru autoparkā ir kravas automobiļi, traktori un autobusi. Papildus vienkāršai izsekošanai, klienti vēlas izmantot degvielas patēriņa uzraudzību, automātisko tahogrāfa datu lejupielādi un pat inteliģentu darbplūsmas pārvaldību.

„Mums patīk tas, ka Ecofleet ir apvienojis vairākus dažādus risinājumu vienā jaudīgā sistēmā. Tādā veidā mēs varam piedāvāt komplektus atbilstoši savu klientu vajadzībām. Viņiem patīk tas, ka mēs sagatavojam tieši viņiem pielāgotus risinājumus,” saka Etelävartionti komandas pārstāvis.

Attālumi Somijā var būt lieli (no valsts dienvidiem līdz ziemeļiem ir vairāk nekā 1200 km), tāpēc tahogrāfu automātiskā lejupielāde ir vērtīga kravas pārvadājumu uzņēmumiem – pateicoties šim risinājumam, viņu kravas automobiļiem nav jādodas uz centrālo biroju, lai nolasītu datus. Ecofleet sniedz viņiem būtisku izmaksu ietaupījumu.

Darba sezonalitāte

Somija atrodas netālu no polārā loka, tāpēc liels sniega daudzums ziemā nav nekas pārsteidzošs. Daudzi klienti izmanto Ecofleet ceļu uzturēšanai ziemā. Šajā nozarē ir svarīga iespēja atslēgt pakalpojumu vasarā, kad darbs nenotiek, un atkārtoti aktivēt sistēmu rudenī, saglabājot iestatījumus no iepriekšējās ziemas.

Noskatieties video, lai redzētu, kā notiek darbs ziemā.

Related Articles