Uncategorized

Astoņi iemesli izvēlēties GPS autoparka pārvaldību savam biznesam

Vai zināt, kādus ieguvumus GPS autoparka pārvaldības sistēma var dot jūsu uzņēmumam?

Lai arī aptuveni 20% uzņēmumu jau izmanto autoparka pārvaldības sistēmas, visu GPS sistēmu sniegto iespēju un priekšrocību izmantošana pagaidām vēl ir pašos pirmsākumos. Lielākajai daļai uzņēmumu, kas lieto autoparka pārvaldības sistēmas, tas ir vienkārši punkts uz kartes. Tā ir elementāra GPS izsekošana, taču programmatūra spēj piedāvāt daudz vairāk…

Laba GPS autoparka pārvaldības sistēma var ievērojami mainīt jūsu uzņēmējdarbību un sniegt gandrīz bezgalīgas priekšrocības. Piedāvājam astoņus iemeslus izvēlēties autoparka pārvaldības sistēmu savā uzņēmumā: (Paldies mūsu Austrālijas partnerim Ready Track.)

1. Pārvaldiet darbiniekus viņu atrašanās vietā

Vienalga, vai jūsu uzņēmumā ir autovadītāji, kas pārvadā materiālus, vai darbinieki, kuru darbs ir saistīts ar pārvietošanos ar automobili, GPS autoparka pārvaldības sistēma var palīdzēt jūsu uzņēmumam kļūt efektīvākam. Ar autoparka pārvaldības sistēmu jūs varat iegūt datus par autovadītājiem, braukšanas tendencēm un darba plūsmu. Datu analīze ļauj jums pieņemt pareizus un pamatotus lēmumus.

Atrašanās vieta, braukšanas ātrums un braukšanas ieradumi ļauj jums redzēt, cik ekonomiski un droši pārvietojas jūsu autovadītāji. Tas bieži var ietekmēt jūsu uzņēmējdarbību, tāpēc kvalitatīva pārvietošanās uzlabos jūsu uzņēmuma tēlu un paaugstinās klientu apmierinātību.

2. Drošība

GPS autoparka pārvaldības sistēmā iespējams iestatīt dažādus ar saimniecisko darbību saistītus notikumus, par kuriem saņemt brīdinājumus īsziņas veidā, un/vai tiešos ziņojumus ārkārtas situāciju centram situācijās, kas skar jūsu darba plūsmu.

3. Atrodiet savu īpašumu un vienmēr sekojiet tam līdzi

Lietas un īpašums, pat transportlīdzekļi, diemžēl var tikt nozagti. Ar GPS izsekošanu jūs varat ātri atrast nozaudētus vai nozagtus transportlīdzekļus, ietaupot gan laiku, gan pūles. Ikdienas darbā jūsu uzņēmumam var būt noderīga funkcija, kas ļauj jebkurā laikā noskaidrot piegādes statusu un laiku, kad klients saņems preces.

4. Laika ietaupījums

GPS autoparka pārvaldības sistēma ļauj ietaupīt laiku dažādos veidos. Tas var izpausties kā grafika optimizācija, ikdienas darba plānošana un ātrs reaģēšanas laiks.

Uzziniet, kā dāņu jumtu segumu uzņēmums ietaupa 4–6 stundas dienā, pateicoties autoparka pārvaldībai.

Dānijas ekonomikas pārstāvju aprēķini liecina, ka tikai šajā mazajā valstī gaidīšana satiksmē ik gadu izmaksā 20 miljardus ASV dolāru. Izmantojot GPS tehnoloģiju, jūsu autovadītāji un darbinieki var samazināt satiksmē pavadīto laiku, atrodot alternatīvus maršrutus, optimizēt darba plūsmu un reaģēšanas ātrumu, tā paveicot darbu ātrāk.

Ietaupot laiku, paaugstinās jūsu produktivitāte. Tā vietā, lai pavadītu laiku, gaidot sastrēgumā, autovadītāji pa to laiku var piegādāt preces vairākiem klientiem. Ātru piegādi atzinīgi novērtēs jūsu klienti, bet autovadītāji un darbinieki spēs paveikt vairāk darba, ietaupot gan uz darba, gan transporta izmaksu rēķina.

Ecofleet sistēmai ir uzdevumu pārvaldības modulis, kas optimizē daudzu mūsu klientu darba plūsmu. Regulārus uzdevumus var iekļaut automatizētā darba plūsmā, uzdevumiem var pievienot attēlus un parakstus, esot ceļā, un ir vēl daudz citu iespēju…

5. Piekļuve datiem

Dati ir mūsdienu nafta – tiem ir miljoniem pielietojuma veidu. Autoparka pārvaldībā tiem ir īpaša loma pārvietošanās darba procedūru optimizācijai. Tie var būt arī ļoti lietderīgi apdrošināšanas jautājumos, kur savas pozīcijas pamatošanai ir nepieciešama pareiza informācija. Autoparka pārvaldības tehnoloģija piedāvā datus, kas precīzi parāda, kur jūsu transportlīdzekļi atradušies konkrētā laikā, ar kādu ātrumu tie ir pārvietojušies utt.

Dati ir bezgalīgs resurss, un to sniegtās priekšrocības ir atkarīgas no tā, kā tos lieto. Tā ir autoparka pārvaldības sistēmas sniegtā potenciāla pilnas izmantošanas būtība.

6. Labāka finanšu pārvaldība

Iegūstot vairāk datu ar autoparka pārvaldību, jums ir arī labāks priekšstats par saviem finanšu datiem. Tā vietā, lai jūsu darbinieki pierakstītu nobraukumu žurnālā ar roku, to viņu vietā izdara sistēma.

Daži no Ecofleet klientiem ir ietaupījuši līdz 30% no kopējām atlīdzības izmaksām, izmantojot Ecofleet autovadītāju reģistrāciju. Vidējais rādītājs ir no 10 līdz 20%, bet tas jebkurā gadījumā ir nozīmīgs ietaupījums uzņēmumiem. Degvielas ekonomija vien veido vidēji 10–15%.

Autoparka pārvaldība ir labākas finanšu pārvaldības rīks, jo jums nav jātērē laiks datu apkopošanai no autovadītājiem un darbiniekiem. Tā vietā ar vienu klikšķi varat saņemt informāciju pārskatos un veltīt savu uzmanību citiem svarīgākiem uzņēmējdarbības aspektiem.

7. Vienkārša lietošana = vienkāršs ceļš uz panākumiem

Ar GPS autoparka pārvaldību jūsu rīcībā ir konkrēti dati un informācija, piemēram, atrašanās vieta, transportlīdzekļu statuss un cita jums aktuāla informācija par transportlīdzekļiem. Jūs varat ērti piekļūt šai informācijai ar viedtālruņa, planšetdatora vai portatīvā datora starpniecību. Sistēma ir ērti lietojama un lietotājiem draudzīga, ļauj ērti piekļūt visiem datiem un statistikai, kas atvieglo jūsu autoparka pārvaldību un ļauj jums gūt panākumus autoparka vadītāja darbā.

Ecofleet ir radījuši izpildes pamatrādītāju moduli, kas ļauj vienkārši iestatīt izmērāmus uzņēmējdarbības indikatorus, balstoties uz kuriem iespējams pieņemt lēmumus.

8. Esiet soli priekšā konkurentiem

Ar GPS autoparka pārvaldības sistēmu jūs esat soli priekšā pārējiem. GPS autoparka pārvaldība samazina izmaksas, sniedz pārskatu par jūsu transportlīdzekļiem, paaugstina drošību, nodrošina ērti pieejamus datus un nodrošina jūsu klientu apmierinātību…

GPS autoparka pārvaldības sistēmai ir daudz priekšrocību. Vienalga, vai jūsu autoparkā ir simtiem transportlīdzekļu vai tikai daži, laba pārvaldības sistēma var būt ļoti noderīga jūsu uzņēmumam.

Vai vēlaties uzzināt vairāk par to, kā Ecofleet autoparka pārvaldības sistēma var būt noderīga jūsu uzņēmumam? Rakstiet vai zvaniet mums, un mēs palīdzēsim jums atrast vispiemērotāko sistēmu jūsu uzņēmējdarbības un transporta vajadzībām.

Related Articles