Uncategorized

Kā pārvaldīt zaļo zonu uzturēšanu?

Latvijā ir daudz parku un zaļo zonu. Visas šīs vietas ir jāuzrauga. Jānopļauj zāliens, jāapgriež dzīvžogi, jāizved atkritumi.  Kā zināt, vai visas zaļās zonas ir laikā sakārtotas?

Lai nebūtu jānolīgst atsevišķs cilvēks, kurš pārrauga, kā tiek apsaimniekoti parki un zāliens, izmantojiet divus turpmāk minētos Fleet Complete risinājumus.

  1. GPS izsekošanas risinājums

Traktori, kas pļauj zālienu, var būt aprīkoti ar GPS ierīci, kas parāda mašīnas kustību. Tas ļauj uzraudzīt mašīnas atrašanās vietu reāllaikā un vēlāk – kartē.  Tāpat, atzīmējot Fleet Complete sistēmā visas vietas, kur ir jāpiebrauc zāles pļaušanas vai citai mašīnai, tiks periodiski izveidots ziņojums, norādot, vai darbi ir paveikti visās noteiktajās platībās.

  • Izsekošanas ierīci mašīnā ir ļoti viegli ierīkot.
  • Izsekošanas ierīce parāda visus paveiktos darbus reāllaikā un vēlāk – kartē.
  • Automātiskie ziņojumi sniedz skaidru pārskatu par darba laiku un ceļu uzturēšanu.
  • Ir iespējams precīzi izmērīt mašīnas piederumu (piemēram, pļāvēja vai tīrīšanas sukas) darba efektivitāti gan darba, gan izslēgtā stāvoklī.
  • Var aplūkot katras mašīnas nobraukto kilometru skaitu līdz darba vietai un to, cik ilgs laiks ir nepieciešams darba veikšanai.

Ir iespējams uzraudzīt ne tikai automobiļus un traktorus, bet arī darbiniekus, piemēram, pļaušanas darbu veicējus, kā arī tos, kuri strādā stāvot un staigājot. Varat izmantot Fleet Complete lietotni, lai izsekotu viņu veiktajam darbam kartē. Savā tālrunī redzēsiet visas vietas, kurās notiek darbs. Varēsiet uzraudzīt darba ilgumu un vietas, kurās tiek veikts darbs. 

  1. Uzdevumu pārvaldības risinājums

Papildus novērošanai var noteikt darbiniekiem nepieciešamos pļaušanas un cita veida darbus, ko viņi saņems kā uzdevumu viedajā lietotnē. Šeit var izvēlēties darba vietu, aprakstu un citu nepieciešamo informāciju. Var arī pievienot fotoattēlu kā apliecinājumu tam, ka darbs ir veikts saskaņā ar norādītajiem noteikumiem.

Ar šo risinājumu vadītājam vienmēr ir pieejams pārskats par darba gaitu, vienmēr ir skaidrs, kurš darbs ir paveikts un kurš vēl jādara.

Starp citu, Fleet Complete GPS ierīce ir ierīkota pat zāliena pļaušanas robotā – visur ir iespējama viedā pārvaldīšana!

Ja jums radās interese, sazinieties ar mums un izvēlēsimies jūsu uzņēmumam piemērotāko risinājumu. 

Related Articles