Uncategorized

Transportlīdzekļa apkopes atgādinājumi

Vai jums ir kādreiz gadījies aizmirst par transportlīdzekļa tehnisko apkopi? Nesatraucieties, arī mums tā ir gadījies. Tieši tāpēc mēs Ecofleet autoparka pārvaldības sistēmā izmantojam atgādinājumu moduli.

Noderīgi atgādinājumi

Atgādinājumu moduli izmanto transportlīdzeklim specifiskiem atgādinājumiem, visbiežāk saistībā ar regulāro apkopi. Apkope parasti ir jāveic reizi gadā vai ik pēc 20 000 km (atkarībā no tā, kas tiek sasniegts pirmais).

Smagajai tehnikai apkopi veic ik pēc noteikta darba stundu skaita, jo tā nepārvietojas lielā attālumā, bet paveic lielu darba apjomu ar lēnu kustības ātrumu.

Periodiski atgādinājumi

Atgādinājumu moduļa funkcijas ir būtiski paplašinātas un ievērojami atvieglo Ecofleet klientu darbu.

Līdz šim jūs varējāt iestatīt vienu atsevišķu atgādinājumu, bet tagad varat izveidot periodiskus atgādinājumus. Jūs varat, piemēram, izveidot atgādinājumu par regulāro apkopi reizi gadā vai ik pēc 20 000 km (atkarībā no tā, kas tiek sasniegts pirmais).

Kā darbojas atgādinājumi

Jums ir jāievada sistēmā savs apkopes grafiks, bet Ecofleet parūpēsies par to, lai jūs saņemtu atgādinājumus nepieciešamajā laikā. Varat izvēlēties, cik dienas vai kilometrus iepriekš vēlaties saņemt atgādinājumu.

Jūs varat iestatīt atgādinājumu ar laika ierobežojumu, nobraukuma ierobežojumu vai abiem, līdz ar to varat izmantot šo funkciju arī citiem atgādinājumiem. Varat izvēlēties atgādinājumus, kas ir aktuāli tieši jūsu uzņēmumam un darba procesam. Ir pierādīts, ka regulārai apkopei ir ļoti liela nozīme transportlīdzekļu un smagās tehnikas darbības laika paildzināšanā.

Ja vēlaties, varat pat iestatīt ikmēneša atgādinājumu par to, ka automobilis ir jānomazgā. Vai varbūt vēlaties reizi ceturksnī veikt padziļinātu visu autoparka transportlīdzekļu apskati?

Šis automatizētais process piedāvā plašas iespējas jūsu transportlīdzekļu uzturēšanai, un Ecofleet atgādinājumu modulis ir pareizais rīks, kas jums par to atgādinās.

Lai vairs nekad nepalaistu garām paredzēto apkopi, paziņojumus ir iespējams saņemt e-pastu vai īsziņu veidā.

Related Articles