Uncategorized

Kā GPS izsekošanas sistēmas lietošana palīdz pasākumu rīkotājiem?

Visi, kas ir organizējuši pasākumus, zina, cik daudz laika un enerģijas tiek patērēts, lai pasākums būtu labi organizēts un notiktu bez aizkavēšanās. Bieži organizatoriem sagādā galvassāpes tas, ka tehnika netiek piegādāta laikā. Vai rīkojat pasākumu, kurā piedalās VIP viesi, un jums nepieciešams precīzi zināt, cikos ieradīsies svarīgie viesi? Ar Ecofleet GPS izsekošanas ierīču palīdzību ir iespējams reāllaikā sekot automobiļiem, kas pārvadā gan viesus, gan dārgo tehniku. Tālāk mūsu tirdzniecības vadītājs Toms Grundšteins dalās ar pieciem padomiem, kā ar GPS izsekošanas sistēmas palīdzību raiti organizēt pasākuma loģistiku.

Pārskats par transportlīdzekļu atrašanās vietu reāllaikā

Jums ir jāatved uz pasākumu dalībnieki, tehniskā komanda vai jātransportē svarīgi ārzemju viesi, un šim mērķim jūs nomājat automobiļus. Jums ir svarīgi precīzi zināt, kur attiecīgajā brīdī atrodas transportlīdzekļi un ka tie tiek lietoti paredzētajam mērķim. Jūs vēlaties būt pārliecināti, ka nomātais limuzīns ar šoferi tiks novietots norunātajā vietā un vēlās vakara stundās neveic privātus izbraucienus. Ar mūsu izsekošanas sistēmu palīdzību varat uzraudzīt automobiļus nepārtraukti. Kā papildu iespēju varat automobilī uzstādīt arī trauksmes pogu, kas ļauj ātri reaģēt bīstamās situācijās.

Digitāla darba uzdevumu sadale

Jūs vēlaties būt pārliecināti, ka autovadītāji precīzi zina, kas, kad un uz kurieni viņiem jātransportē. Šim nolūkam visērtāk ir lietot Ecofleet darba uzdevumu sadales risinājumu, ar kura palīdzību ir iespējams ātri un ērti nosūtīt darba uzdevumus tieši uz autovadītāja mobilo tālruni. Turklāt, izmantojot mobilo un tīmekļa lietotni, varēsiet reāllaikā sekot, kādi uzdevumi tiek pildīti un kādi ir jau pabeigti. Jums pienāks automātisks paziņojums, kad darba uzdevums ir uzsākts (autovadītājs sāk braucienu) un kad tas ir pabeigts (autovadītājs kopā ar viesi ir nonākuši galapunktā).

Autovadītāja atpazīšana un braukšanas stila izsekošana

Pārvadājat slavenus viesus un vēlaties, lai viņiem rastos labs pirmais iespaids par visu komandu? Tad noteikti vēlaties izmantot labākos un pieredzējušākos autovadītājus un gribat būt droši, ka automobili vada pareizais autovadītājs. Šajā gadījumā ieteicam izmantot autovadītāja atpazīšanu ar RFID nolasītāja palīdzību, kas nodrošina to, ka pie stūres sēž šim braucienam piesaistītais autovadītājs. Turklāt jums ir iespēja izsekot autovadītāju braukšanas stilu. Jūs zināsiet, ja kāds no autovadītājiem pēkšņi sāk braukt pārāk ātri vai veic citus bīstamus manevrus, kas apdraud jūsu viesu drošību un jūsu reputāciju.

Degvielas līmeņa uzraudzība

Jūs precīzi neatceraties, cik daudz degvielas ir katrā konkrētajā automobilī? Vai jums ir svarīgi, ka degviela tiek uzpildīta noteiktā uzpildes stacijā? Mūsu sistēma ļauj jums to visu izsekot, un papildus varat iestatīt automātisku ziņojumu, ja degvielas līmenis bākā strauji krītas, tā palīdzot izvairīties no zādzībām.

Automātiski ziņojumi par pārkāpumiem

Jūs nevarat pie datora nepārtraukti sekot automobiļiem. Tāpēc ir ieteicams iestatīt automātiskus ziņojumus par pārkāpumiem. Piemēram, varat iestatīt dažādus notikumus kā ātruma pārsniegšana, izbraukšana no noteiktā apgabala, degvielas līmeņa straujš kritums un daudzus citus, par kuriem varat pasūtīt arī paziņojumu ar SMS. Jums būs skaidrs pārskats par visu pasākuma loģistiku un izvairīsieties no nepatīkamiem pārsteigumiem.

Ecofleet risinājums ir elastīgs, un to ir iespējams pielāgot atbilstoši jūsu pasākumu vajadzībām. Ja jums radās interese, tad sazinies ar mums un atradīsim tieši jums piemērotāko risinājumu.

Related Articles