Uncategorized

Kas ir maršruta optimizācija?

 

Dažiem uzņēmumiem tas notiek viegli. Viņu klienti ierodas viņu atrašanās vietā, kad viņi vēlas kaut ko nopirkt.

Citiem uzņēmumiem, piemēram, kurjeru pakalpojumu uzņēmumiem, ir jānosūta darbinieki, lai viņi tiktos ar klientiem. Papildus visiem pārējiem izdevumiem viņiem jāmaksā arī par degvielu un transportlīdzekļu uzturēšanu. Šie uzņēmumi ir atkarīgi no maršruta optimizācijas, lai kontrolētu savus izdevumus un aizsargātu peļņas normas.

Kas ir maršruta optimizācija?

Maršruta optimizācija ir process, kurā tiek noteikts visefektīvākais veids, kā apmeklēt noteiktās apstāšanās vietas. Maršruta optimizācija loģistikā ir sarežģītāka nekā īsākā maršruta noteikšana no punkta A līdz punktam B. Jāņem vērā daudzi faktori, tostarp satiksme, ceļu darbi un laika apstākļi, lai ietaupītu pēc iespējas vairāk laika un degvielas.

Vai vēlaties sākt sava autoparka optimizēšanu uzreiz? Aizpildiet veidlapu, un mūsu konsultants drīz sazināsies ar jums.

Vai es varu manuāli plānot maršrutus?

Jūs patiešām varat plānot maršrutus manuāli, ja jūs katru dienu tam varat veltīt vairākas stundas. Bet pat tad gandrīz nav iespējams paredzēt, kādi būs ceļa apstākļi, kādi būs laika apstākļi nākamajās divās stundās, vai galamērķī būs pieejama autostāvvieta.

Iedomājieties, ja jums ir 20 autovadītāju komanda, kas katru dienu apstājas vismaz 50 vietās. Kā jūs manuāli varat sniegt maršruta informāciju katram vadītājam, lieki netērējot laiku, pūles un degvielu, vienlaikus nodrošinot, ka jūsu autovadītāji neklīst pa to pašu apkārtni, pildot darba pienākumus?

Kā arī, kā jūs varat nodrošināt līdzsvarotu darba slodzes sadalījumu, lai neviens autovadītājs nebūtu pārmērīgi vai nepietiekami nodarbināts?

Pat profesionāliem matemātiķiem būs nepieciešamas stundas, lai izstrādātu risinājumu. Tas mūs noved pie mūsu nākamā jautājuma.

Vai Google Maps var optimizēt manu maršrutu?

Jūs varat uzzīmēt maršrutu Google Maps, taču jūs vienkārši saņemsiet bezmaksas braukšanas norādes, nevis maršruta optimizācijas risinājumu.

Neesat pārliecināts, kāda ir atšķirība?

Pieņemsim, ka esat atzīmējis trīs apstāšanās vietas Google Maps: A, B un C. Pat ja B atrodas pirms A, dodoties uz C, Google Maps parādīs ceļu ievadītajā secībā, t. i., A, B un C. Tas nozīmē ne tikai lielāku degvielas patēriņu, bet arī lieki patērētu laiku un pūles.

Tāpat Google Maps neņem vērā tādas lietas kā gaidīšanas laiku katrā pieturā vai vietu, kur autovadītājiem vispirms jāapstājas, lai ietaupītu laiku un degvielas izdevumus. Vienkārši sakot, Google Maps var plānot maršrutus, bet nevar tos optimizēt.

Turklāt jūs arī nevarat izmantot Google Maps maršruta plānotāju piegādēm ar neierobežotu galamērķu skaitu. Tas neļauj vienlaicīgi plānot vairāk nekā 10 apstāšanās vietas.

Tādējādi mēs nonācām pie šī raksta vissvarīgākā jautājuma.

Kāpēc maršruta optimizācija ir svarīga?

Maršruta optimizācija palīdz mazināt degvielas patēriņu un autovadītāju produktivitāti, samazināt transportēšanas laiku un palīdz uzlabot klientu noturēšanu. Lieki piebilst, ka tas viss ir svarīgi, lai jūsu uzņēmums attīstītos.

Tā kā pandēmijas dēļ aizvien vairāk cilvēku iepērkas tiešsaistē, kā jūs domājat neatpalikt un piegādāt visas pakas ātrāk, vienlaikus samazinot izmaksas?

Un, ja jūs nevarat attaisnot klientu cerības, jūs zaudēsiet savu konkurētspēju.

Līdzīgi kā citiem pakalpojumu sniegšanas uzņēmumiem, lai turpinātu darboties, jums ir jābūt labākajam spēlētājam. Jūs nevarat likt klientiem gaidīt pakalpojumu saņemšanu. 

Bet kā panākt maršruta optimizāciju? Jums jāizmanto tehnoloģija, piemēram, maršruta optimizācijas programmatūra.

 

 

Kas ir Maršruta optimizācijas programmatūra?

Maršruta optimizācijas programmatūra ir rīks vai lietotne, kas izmanto modernu tehnoloģiju, lai aprēķinātu, plānotu un atrastu labākos ceļus noteiktu galamērķu skaita sasniegšanai.

Vairāku apstāšanās vietu maršruta plānotāja lietotnes ļauj ne tikai plānot neierobežotu skaitu apstāšanās vietu, bet arī parāda labāko maršrutu, kas ir īsākais un ātrākais.. Tādējādi lietotnes palīdz ietaupīt ne tikai degvielu, bet arī laiku.

Tās iespējas ir daudz plašākas par braukšanas norādījumu sniegšanu nokļūšanai no vienas vietas uz otru. Tā ņem vērā svarīgus faktorus, piemēram:

Tas parāda maršrutu ar neierobežotu apstāšanās vietu skaitu, tas ir tieši tas, kas jums visvairāk ir nepieciešams.

Saņemiet zvanu no mūsu konsultanta, lai palīdzētu jums orientēties ceļu optimizācijas iespējās.

Your blog post content here…

Related Articles