Uncategorized

Ecofleet kļūst par Fleet Complete

Kopš februāra esam Kanādas uzņēmuma Fleet Complete daļa (vairāk lasiet janvārī iznākušajā paziņojumā presei ŠEIT), tādēļ pamazām mainām arī uzņēmuma zīmolu. Piemēram, šonedēļ jaunu veidolu iegūs mūsu programmatūra. Izmaiņas, pirmkārt, attiecas uz tādām zīmola pazīmēm kā logotips un automātisko e-pasta vēstuļu noformējums un neietekmē programmatūras funkcionalitāti. Papildus drīz ir gaidāma arī nosaukuma maiņa un jauna mājaslapa. Šobrīd uzņēmuma nosaukums vēl ir SIA Ecofleet Latvija, bet nosaukuma maiņas process jau ir uzsākts un drīz tam vajadzētu noslēgties, un uzņēmuma jaunais nosaukums būs SIA Fleet Complete Latvija.

Vai papildus zīmola veidošanai ir gaidāmas izmaiņas arī attīstībā?

Piederība globālajam telemātikas nozarē vadošajam uzņēmumam Fleet Complete, kas ikdienā pārvalda vairāk nekā 500 000 transportlīdzekļu, ļauj mums stiprināt produktu un tehnoloģisko potenciālu. “Gatavojamies pieņemt darbā jaunus izstrādātājus, lai pilnveidotu programmatūru un piedāvātu jaunus risinājumus. Piemēram, drīz vien tirgū tiks laista jauna mobilā lietotne Fleet Complete Carsharing, kas ļauj vienkāršot transportlīdzekļu sadali uzņēmumā,” piebilda uzņēmuma attīstības vadītājs Madiss Ūdams (Madis Uudam).

Vairāk par Fleet Complete

Fleet Complete® ir pasaulē vadošais autoparku, līdzekļu un kustībā esoša darbaspēka pārvaldības IoT risinājumu sniedzējs. Fleet Complete globāli pārvalda vairāk nekā 500 000 pārvietojošos objektu un 30 000 uzņēmumu. Uzņēmuma galvenie partneri ir mobilo sakaru pakalpojumu sniedzēji – AT&T Amerikas Savienotajās Valstīs, Telus Kanādā, Telstra Austrālijā un T-Mobile Eiropā. Fleet Complete joprojām ir viens no visstraujāk augošajiem uzņēmumiem Ziemeļamerikā, kas ir ieguvis vairākas balvas par jauninājumiem un izaugsmi. Uzņēmuma pieaugums ir aptuveni 50% gadā. Vairāk informācijas: www.fleetcomplete.com.

Related Articles